Dreamshox

Yetkin
Apple sadece pil değişimi sunuyor. Ben hazır içi açılacakken hafızasını da yükseltmek istiyorum bu işlemi Ankara'da nerede yaptırabilirim?

Apple sadece pil değişimi sunuyor. Ben hazır içi açılacakken hafızasını da yükseltmek istiyorum bu işlemi Ankara'da nerede yaptırabilirim?
iPad'in pil ve hafızasını değiştirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Yetkili Servis Sağlayıcıları:
- Apple’ın resmi web sitesinden yerel yetkili servis sağlayıcıları bulun. Bu servislerin bazıları pil değişim hizmeti sunarken, hafıza yükseltme konusunda sınırlı bir destek sağlayabilirler.

2. Bağımsız Servis Merkezleri:
- Ankara’da bağımsız Apple servis merkezlerine başvurabilirsiniz. Bu tip merkezler genellikle hem pil hem de hafıza değişimi yapabiliyor. Öncelikle müşteri yorumlarına göz atarak güvenilir bir yer seçebilirsiniz.

3. Apple Destek ile İletişime Geçin:
- Apple destek hattıyla iletişime geçebilir veya Apple Destek uygulamasını kullanarak en yakın yetkili servisi veya bağımsız servisi bulabilirsiniz.

4. Forumlar ve Sosyal Medya:
- Yerel teknoloji forumları veya sosyal medya gruplarında Ankara’daki deneyimlerinizi paylaşarak öneriler alabilirsiniz.

5. Fiyat ve Süre Bilgisi Alın:
- Seçtiğiniz servisle iletişime geçerek, pil değişimi ve hafıza yükseltimi için fiyat teklifi ve işlem süreleri hakkında bilgi alın.

Her durumda, özellikle bağımsız servis merkezlerinde işlem yaptırmadan önce garanti durumunu kontrol etmeyi unutmayın.