Windows 7

Yetkin
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Merhaba. Cihazım iPad mini 1. aktivasyon kilidine düştü ve cihazı bypass etmem için dfu modundan Jailbreak atmam gerekiyor fakat bu sürümler için bir türlü Jailbreak toplu bulamadım. Winra1n toolu sadece 64 Bit işlemcisi olan cihazlar için çalışıyor. Chekrain palerain cihaza kurulamıyor. Phoenix Jailbreak'i nasıl dfu modunda kurabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Cihazım iPad mini 1. aktivasyon kilidine düştü ve cihazı bypass etmem için dfu modundan Jailbreak atmam gerekiyor fakat bu sürümler için bir türlü Jailbreak toplu bulamadım. Winra1n toolu sadece 64 Bit işlemcisi olan cihazlar için çalışıyor. Chekrain palerain cihaza kurulamıyor. Phoenix Jailbreak'i nasıl dfu modunda kurabilirim.
Jailbreak işlemi belirli adımları içerir ve dikkatli bir şekilde yapılmalıdır. Aşağıda Phoenix Jailbreak'in DFU modunda nasıl kurulacağına dair adım adım bir rehber sunuyorum:

Gerekli Hazırlıklar​

• Bilgisayar: Windows 7.
  • iTunes: En son sürümünü kurun.
  • Phoenix Jailbreak: En güncel sürümünü bilgisayarınıza indirin.
  • USB Kablosu: iPad mini 1’inizi bilgisayara bağlamak için.

Adımlar​

1. iTunes ile Bağlantı Kontrolü
- iPad mini 1’inizi bilgisayara USB kablosu ile bağlayın.
- iTunes'u açarak cihazınızın tanındığından emin olun.

2. Cihazı DFU Moduna Alın:
- iPad'inizi kapatın.
- Home (Ana Ekran) ve Power (Güç) tuşuna aynı anda basın.
- 10 saniye bekleyin.
- Power tuşunu bırakın, ancak Home tuşuna basmaya devam edin.
- Ekranda iTunes'a bağlanma simgesi görünecektir; bu, DFU moduna geçtiğiniz anlamına gelir.

3. Phoenix Jailbreak’i İndirin:
- Phoenix Jailbreak’in en son versiyonunu resmi web sitesinden indirin.

4. Jailbreak Aracı ile Cihazı Hazırlayın:
- Phoenix Jailbreak dosyasını çıkartın ve içindeki dosyaları bilgisayarınıza bir klasöre aktarın.
- Komut istemcisini (CMD) açın ve Phoenix klasörüne gidin (komut satırında cd komutu ile klasöre gidin).

5. Jailbreak İşlemini Başlatın:
- Komut istemcisinde aşağıdaki komutu yazın:
Kod:
     python phoenix.py
- Eğer Python yüklü değilse, önce Python’u indirip kurmalısınız.

6. DFU Modunda Jailbreak'i Uygula:
- Phoenix Jailbreak arayüzünde yönergeleri takip edin ve "Jailbreak" tuşuna basın.
- İşlem tamamlanana kadar bekleyin; bu birkaç dakika alabilir.

7. Cihazın Yeniden Başlatılması:
- Jailbreak tamamlandıktan sonra iPad'inizi yeniden başlatın.
- Jailbreak uygulamanızın anasayfada görünüp görünmediğini kontrol edin.

Notlar​

• İşlem sırasında herhangi bir hata alırsanız, işlem sırasını ve adımları kontrol edin.
  • Cihazınıza zarar vermemek için işlemi dikkatli ve titiz bir şekilde yapmanızı öneririm.

Jailbreak işlemleri risklidir ve garantiyi geçersiz kılabilir, bu yüzden dikkatli olun.