11 Yapıştır geç hocam, multitask için de gayet yeterli merak etme. 13 inç yanınızda kocaman bir laptop taşıyor gibi inanılmaz büyük. 11 inç bir tabletin olması gereken boyut cidden, hem dizi film izlemede hem not almada kullanıyorum inanılmaz ötesi memnunum. Sadece çok fazla dizi film falan izlerseniz 2. gün için şarj etmeniz gerekiyor 2 gün üst üste kullanamıyorsunuz ama not almak için kullanacaksanız 2 gün rahat çıkartır.
Cevap icin cok tesekkur ederim. Sarji da zaten gunluk bile olsa cok umursamam acikcasi. Tek aklimi karistiran boyuttu. Kendime yakin kullanima sahip birinden bu cevabi almak yeterince tatmin etti. Tekrar tesekkur ederim.

Cevap icin cok teşekkür ederim. Sarji da zaten gunluk bile olsa cok umursamam açıkçası. Tek aklimi karistiran boyuttu. Kendime yakin kullanima sahip birinden bu cevabi almak yeterince tatmin etti. Tekrar teşekkür ederim.

Kendinize yakın kullanıyorsanız tam sizlik o zaman, benim arkadaşımda da 13 inç versiyonu var ele alınca sanki MacBook Air tutuyormuş gibi çok büyük bir hissiyat veriyor. Ben 2-3 kere şehirler arası yolculukta yanımda götürdüm tableti ve küçük ve kompakt olması çok işime yaradı.

Yanında da bu kılıfı aldım, klıf çok güzel koruyor tavsiye ederim. Ekran koruyucu da geldiği gibi bir Troy veya gürgençler Apple mağazasına (Troy'dan daha ucuz) gidip kesinlikle taktırın.