LightRockS1

Çalışkan
Ders çalışmak için uzun ömürlü tablet alacağım. En az 3 sene kadar kullanacağım. iPad Pro'yu kalemi, klavyeli kılıfı ve kalem uçlarıyla beraber 19 bine alabiliyorum, S9 FE+ da 14.500 civari internette. Hangisini tercih etmeliyim?

Bütçem maksimum 20 bin TL ama 20 bin TL'de açıkçası zorlanıyorum aralarında çok bir fark yoksa bu sürede bana çok sıkıntı olmayacaksa S9 FE+ alacağım ya da iPhone muadili S9+, S10+ nasıldır? Lütfen her yönüyle yazıp yardımcı olur musunuz? S9 ekran olarak inç bir tık küçük ondan FE modeliyle kıyasladığımda çok hoşnut kalamadım, daha büyüğü için de S9+ almak lazım o da bütçeyi aşıyor ne yapmalıyım, indirim gelir mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tab S9 ve iPad Pro'nun yanında Tab S9 FE getir götür yapar. FE serisi telefondaki gibi değil maalesef tabletlerde. S9'un ekranı bir tık küçük olabilir ama çok daha kaliteli bir panelle geliyor. 3'ü arasından ekosistem açısından problem yoksa iPad Pro alırdım.

S9 FE alacaksanız Amazon'dan 10 bine alın geçin, daha fazlası haram o cihaza.

Tab S9 ve iPad Pro'nun yanında Tab S9 FE getir götür yapar. FE serisi telefondaki gibi değil maalesef tabletlerde. S9'un ekranı bir tık küçük olabilir ama çok daha kaliteli bir panelle geliyor. 3'ü arasından ekosistem açısından problem yoksa iPad Pro alırdım.

S9 FE alacaksanız Amazon'dan 10 bine alın geçin, daha fazlası haram o cihaza.

Bende alırken bir kere alıyorum kaliteli bir şey olsun kafasındayım sonuçta senelerce rahatça kullanmak istiyorum, S9+ bence iyi olabilir, iPad Pro da güzel ama 3.nesil, 2021 de çıkan 128 GB modeli yani bayağı eski bir cihaz. Hem ekosistem olsun hem aşinalık olsun Android daha iyi gelebilir bana.

Hangi telefonu kullanıyorsanız onu almanız daha iyi bence. Çünkü cihazlar arası dosya paylaşımı ve başka özellikler kullanımı gerçekten kolaylaştırıyor. Android kullandığınızı varsayıyorum bir önceki mesajınızdan. O yüzden Samsung tavsiye edebilirim S9 serisi de iyi işler çıkarabiliyor.

Eğer bütçe gerçekten zorluyorsa S9 FE'de kalmanızı tavsiye ederim. Gerek yok kendinizi kasmaya. Ama çıkabilirim diyorsanız S9 daha iyi.

Bende alırken bir kere alıyorum kaliteli bir şey olsun kafasındayım sonuçta senelerce rahatça kullanmak istiyorum, S9+ bence iyi olabilir, iPad Pro da güzel ama 3.nesil, 2021 de çıkan 128 GB modeli yani bayağı eski bir cihaz. Hem ekosistem olsun hem aşinalık olsun Android daha iyi gelebilir bana.
iPad'in Pro serisinde işler biraz farklı olabiliyor. Tab S9 da güzel cihaz alabilirsiniz fakat M1 çok güçlü bir SoC, Tab S9'dan daha güçlü bir cihaz.

Ekosistem amacıyla Android seçebilirsiniz bu arada. Mantıklı olur.