onuryk

Çalışkan
Selam,

Kardeşim Tıp Fakültesi kazandı ve kendisine çalışması için iPad Pro almayı düşünüyoruz fakat bunu lansmandan önce mi sonra mı yapmalıyız? Bu lansmanda yeni iPad Pro duyurulacak mı?

Sizin tercihiniz ne olurdu?

Her Apple ürünü başlığına aynı şeyi yazıyorum ama profesyonel değilseniz, size firmanız bunu temin etmiyorsa ya da bu üründen direkt para kazanmayacaksanız hiçbir Pro ürününün sizin için gerekli olduğunu düşünmüyorum diyerek başlayayım. Devamında ise yeni iPad çıkar mı çıkmaz mı bilemiyorum lakin mevcut iPad Pro özellik bakımından bir tıp öğrencisini hayatı boyunca idame ettirecek kalitede bir ürün ayrıca öğrenci kampanyası ile kalemi de ücretsiz alabildiğiniz için ek olarak ucuza geliyor. Dolayısıyla ekstra para verip yeni IPad'i beklemeye pek bir mana görmüyorum.

Selam,

Kardeşim tıp fakültesi kazandı ve kendisine çalışması için iPad Pro almayı düşünüyoruz fakat bunu lansmandan önce mi sonra mı yapmalıyız? Bu lansmanda yeni iPad Pro duyurulacak mı?

Sizin tercihiniz ne olurdu?

Yeni iPad çıkmayacak sanırım bu lansmanda.
Ben ekosistem olmadığı için iPad Pro almazdım.

Her Apple ürünü başlığına aynı şeyi yazıyorum ama profesyonel değilseniz, size firmanız bunu temin etmiyorsa ya da bu üründen direkt para kazanmayacaksanız hiçbir Pro ürününün sizin için gerekli olduğunu düşünmüyorum diyerek başlayayım. Devamında ise yeni iPad çıkar mı çıkmaz mı bilemiyorum lakin mevcut iPad Pro özellik bakımından bir tıp öğrencisini hayatı boyunca idame ettirecek kalitede bir ürün ayrıca öğrenci kampanyası ile kalemi de ücretsiz alabildiğiniz için ek olarak ucuza geliyor. Dolayısıyla ekstra para verip yeni IPad'i beklemeye pek bir mana görmüyorum.
Kişinin kendi tercihidir. İsteyen istediği ürünü alabilir.

iPad ve Mac'ler farkli zamanda tanitilir Eylul'de yeni iPhone'lar ve yeni OS tanitimi yapilir. Tip ogrencisi icin iPad cok iyi olur, M4 islemcili iPad Pro'da ekran OLED panel ve 120Hz ile geldigi icin not tutarken fark ettiriyor gercekten.

iPad ve Mac'ler farkli zamanda tanitilir eylül'de yeni iPhone'lar ve yeni OS tanitimi yapilir. Tip ogrencisi icin iPad cok iyi olur, M4 islemcili iPad Pro'da ekran OLED panel ve 120Hz ile geldigi icin not tutarken fark ettiriyor gercekten.

Yeni OS tanıtımı Haziran'da yapıldı.
Bu eylül lansmanında yeni IPhone'lar belki kulaklığı tanıtılır.
iPad ve Mac vs kışın tanıtılabilinir.
İlkbaharda 17e tanıtılacak.

Evet işlemci performansı yüksek ve asla kullanmayacak bunun farkındayım ama ekran kalitesi yüzünden Pro modelini tercih etmeyi düşnüyoruz. Ben profesyonel olmama rağmen M3 Pro işlemcisini verimli kullanamadım son 2 yıldır, bir öğrenci için oldukça güçlü ve gereksiz ama ekran kalitesi farkı çok fazla Air modelleri ile.

Merhaba,

Alacağınız ürünü lansmandan önce almak en doğru karar olacaktır. Çünkü o süre boyunca Apple Store kapalı kalacak ve lansman bittiğinde neredeyse tüm ürünlere zam gelecektir. Eğer alacaksanız elinizi çabuk tutun derim.

Ben de böyle düşünüyorum sanırım alacağım çok teşekkürler.

iPad ve Mac'ler farkli zamanda tanitilir eylül'de yeni iPhone'lar ve yeni OS tanitimi yapilir. Tip ogrencisi icin iPad cok iyi olur, M4 islemcili iPad Pro'da ekran OLED panel ve 120Hz ile geldigi icin not tutarken fark ettiriyor gercekten.

Evet tam bu yüzden almayı düşünüyorum, lansmandan önce almak mantıklı sanırım.