@yavuzshazam, Evet, EasySMX D10 modeli fasonu, tmr sticklerinin kisik versiyonu, bu fiyata gayet iyi. Uyumluluğunu satıcıya sorabilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?yavuzshazam
Çalışkan
Şimdi baktım Claw's tactical combat bayağı iyi duruyor tetik kilidi mevzusu acayip iyi ancak bu iOS ile uyumlu mudur?
iOS ile çalışmadığını yazan bazı kişiler olmuş ürünün yorumlarında.
Bütçemi aşıp şunu almalı mıyım? https://www.hepsiburada.com/gamesir...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.95.7
Son düzenleme:
@yavuzshazam, Evet, uyumlu ise Nova 2 Lite alınır.
yavuzshazam
Çalışkan
@yavuzshazam, evet, uyumlu ise Nova 2 Lite alınır.
GameSir Nova Lite alınır mı? Peki 500 Hz olması çok büyük bir dez avantaj mı?
@yavuzshazam, butceyi Nova 2 Lite civarina cikarmanizi oneririm, alinmaz su an. Veya Secuzi lig 3361 bakin.
yavuzshazam
Çalışkan
@yavuzshazam, butceyi Nova 2 Lite civarina cikarmanizi oneririm, alinmaz su an. Veya secuzi lig 3361 bakin.
Secuzi LIG-3601 kalitesi ile ilgili çekincelerim var. Nova Lite ile Nova Lite 2 arasında 500- 600 TL fark var vermeye değer mi bilmiyorum.
@yavuzshazam, Düz Nova Lite alınmaz, fiyati uçuk. Alacaksanız Nova 2 Lite alın. Secuzi LIG-3601 gayet kaliteli bir kol.
yavuzshazam
Çalışkan
@yavuzshazam, düz Nova Lite alınmaz, fiyati uçuk. Alacaksanız Nova 2 Lite alın. Secuzi LIG-3601 gayet kaliteli bir kol.
Ama başka seçenek te yok gidip Game Power almak istemiyorum ya da Monster'ın modellerinden bir kolada 2700-2800 TL de veremem Nova Lite Monster'ın ya da Game Power'ın kollundan daha iyidir diye tahmin ediyorum. Ama sanırım Nova Lite'ı direk kablo ile bağlayıp oynayamıyoruz ama Nova Lite 2 de oynayabiliyoruz ondan kafam çok karışık.
Ama başka seçenek te yok gidip Game Power almak istemiyorum ya da Monster'ın modellerinden bir kolada 2700-2800 TL de veremem Nova Lite Monster'ın ya da Game Power'ın kollundan daha iyidir diye tahmin ediyorum. Ama sanırım Nova Lite'ı direk kablo ile bağlayıp oynayamıyoruz ama Nova Lite 2 de oynayabiliyoruz ondan kafam çok karışık.
Hocam Gamepower, Monster ne alaka? GameSir Nova 2 Lite alabiliyorsan en iyi seçenek.
yavuzshazam
Çalışkan
Hocam Gamepower, Monster ne alaka? GameSir Nova 2 Lite alabiliyorsan en iyi seçenek.
Onlar da uygun fiyatlı olduğu için bir seçenek olarak düşündüm ama görüntü olarak hiç hoşuma gitmedi ama sınırım Nova 2 alacağım Hepsiburada'da taksit seçenekleri var Amazon'da taksit yapamıyoruz sanırım.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-