A ANOFF Uzman Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 308 Çözümler 2 Beğeniler 78 22 Ağustos 2024 #1 Merhaba bende şöyle bir kol var. Ben bunu PC'ye Bluetooth'la bağlanıyorum ancak oyunlarda çalışmıyor. Bunu nasıl PC'de çalıştırabilirim? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-08-22 191740.webp 39 KB · Görüntüleme: 55 Ekran görüntüsü 2024-08-22 191925.webp 6,7 KB · Görüntüleme: 60
Merhaba bende şöyle bir kol var. Ben bunu PC'ye Bluetooth'la bağlanıyorum ancak oyunlarda çalışmıyor. Bunu nasıl PC'de çalıştırabilirim?
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.347 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.356 Yer Denizli 22 Ağustos 2024 #2 ANOFF dedi: Merhaba bende şöyle bir kol var. Ben bunu PC'ye Bluetooth'la bağlanıyorum ancak oyunlarda çalışmıyor. Bunu nasıl PC'de çalıştırabilirim? Genişletmek için tıkla... Steam Girdisini Shift+Tab'dan açmayı deneyin.
ANOFF dedi: Merhaba bende şöyle bir kol var. Ben bunu PC'ye Bluetooth'la bağlanıyorum ancak oyunlarda çalışmıyor. Bunu nasıl PC'de çalıştırabilirim? Genişletmek için tıkla... Steam Girdisini Shift+Tab'dan açmayı deneyin.
KS KS A ANOFF Uzman Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 308 Çözümler 2 Beğeniler 78 22 Ağustos 2024 #3 AMG GOAT dedi: Steam Girdisini Shift+Tab'dan açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım ama yine çalışmıyor. Kolun Home tuşunda sadece 2ve 3cü ledler yanıyor ANOFF dedi: Hocam yaptım ama yine çalışmıyor. Kolun Home tuşunda sadece 2ve 3cü ledler yanıyor Genişletmek için tıkla... Merhaba sorunumu çözdüm. Bir şekilde 3cü LED'in yanmasını sağladım ve şu an Bluetooth'la oynuyorum. Yani PC de çalışması için sadece 3cü LED'in yanması gerekiyor Son düzenleme: 23 Ağustos 2024
AMG GOAT dedi: Steam Girdisini Shift+Tab'dan açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım ama yine çalışmıyor. Kolun Home tuşunda sadece 2ve 3cü ledler yanıyor ANOFF dedi: Hocam yaptım ama yine çalışmıyor. Kolun Home tuşunda sadece 2ve 3cü ledler yanıyor Genişletmek için tıkla... Merhaba sorunumu çözdüm. Bir şekilde 3cü LED'in yanmasını sağladım ve şu an Bluetooth'la oynuyorum. Yani PC de çalışması için sadece 3cü LED'in yanması gerekiyor