kazui

Üyecik
Merhaba.

iPhone 11 kullanıyorum, şarjı %0'a indi ve şarja taktım. 20 dakikadır şarjda ama açılmıyor telefon. Zorla yeniden başlatma da denedim ama olmadı. Ne yapmalıyım? Şarj alıyor gözüküyor ama açılmıyor telefon. Önceden bu sorun hiç olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun bir süre elleme, şarj 0'a düşünce bu durumlar olabiliyor. Ne olur olmaz adaptörü çıkar tak yap, şarj oluyor gözüksün ve elleme. Sonrasında yüzde yükselir ve açılabilir hale gelir.

Dosya Ekleri

• 1783228365188.webp
    1783228365188.webp
    173,7 KB · Görüntüleme: 10
Yanımda baska adaptorum yok da adaptorlede alakalı olabılır mı? dırekt soket bozulmamıstır ya da pılı bıtmemıstır umarım.

Şimdilik yorum yapmak zor. Daha önce IP11, hem S23 FE, hem de A33 5G'de şarj 0 olduktan belli bir süre sonra açılmadığına sahit oldum. Telefonu 10-15 dakika hiç ellemeyince açılabilir seviyeye geliyordu.

Varsa arkadaşlarında baska kablo ve adaptörle denemen şart. Ya da etrafta telefoncu varsa rica edip onlarin adaptörü ile de deneyebilirsin. Soket bozuksa da yine cok pahali olacağını sanmıyorum çünkü iPhone 11 parçaları her yerde ucuza bulunur diye düşünmekteyim. Eger cok uzun süredir kullaniyorsan bir ihtimal batarya artık ömrünü doldurmuştur, batarya da pahalıya patlamaz. Makul bir ücrete kapatirsin.

Sorunun nerede olduğunu belirlersen ve bataryayla ilgili bir sorunsa buraya konu aç, güzel ve F/P batarya onerirler sana.

Şimdilik yorum yapmak zor. Daha önce IP11, hem S23 FE, hem de A33 5G'de şarj 0 olduktan belli bir süre sonra açılmadığına sahit oldum. Telefonu 10-15 dakika hiç ellemeyince açılabilir seviyeye geliyordu.

Varsa arkadaşlarında baska kablo ve adaptörle denemen şart. Ya da etrafta telefoncu varsa rica edip onlarin adaptörü ile de deneyebilirsin. Soket bozuksa da yine cok pahali olacağını sanmıyorum çünkü iPhone 11 parçaları her yerde ucuza bulunur diye düşünmekteyim. Eger cok uzun süredir kullaniyorsan bir ihtimal batarya artık ömrünü doldurmuştur, batarya da pahalıya patlamaz. Makul bir ücrete kapatirsin.

Sorunun nerede olduğunu belirlersen ve bataryayla ilgili bir sorunsa buraya konu aç, güzel ve F/P batarya onerirler sana.
Bataryayı cok uzun suredır kullanıyorum baya oldu ve kullanmaya basladıgımda yüzde 70 dı