carrytexas

Becerikli
Anneme yeni telefon aldık ve onun eski telefonunu kardeşime verdik. Cihazı sıfırladım ve tekrar kurulum yaparken 12 yaş altı için cihaz seçeneğini seçtim kardeşim küçük olduğu için ama şimdi kurulum yapamıyorum. Aileye bağlanın seçeneğini seçiyorum ve abimin ve annemin cihazını bağlamayı denedim ama bağlanamıyor diyor. E-posta ile manuel bağlanmayı denedim o da olmuyor cihaz olmadan dene seçeneğine basıyorum yine nafile. Ne yapmam gerekiyor?
Cihazı tekrar kurup 12 yaş altı cihazdan çıkarmayı da denedim o da olmadı.
Cihaz iPhone 11

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. iPhone 11'i Finder (Mac) veya iTunes/Apple Devices uygulaması (Windows) yüklü bir bilgisayara bağla.
  2. Cihazı Kurtarma Moduna (Recovery Mode) al: Sırasıyla Sesi Aç düğmesine basıp bırak, Sesi Kıs düğmesine basıp bırak, ardından kurtarma ekranı gelene kadar Yan Düğmeye (Güç tuşu) basılı tut.
  3. Her şeyi silmek ve temiz bir iOS sürümü indirmek için Finder/iTunes üzerinden Geri Yükle (Restore) seçeneğini seç (bu işlem cihaz üzerindeki kurulum kilitlerini aşar).
  4. Geri yükleme tamamlandıktan sonra cihaz ilk "Merhaba" ekranında yeniden başlayacak.

Çocuk Kurulumunu Doğru Şekilde Tamamlama

13 yaş altı hesaplar için zorunlu olduğu üzere, kurulum sırasında aile düzenleyicisi (organizatörü) olan annenin iPhone'unu kullan.
  • Yeni iPhone 11'de, tekrar 12 yaş altı aralığını seç.
  • Annenin oturum açılmış iPhone'unu fiziksel olarak yeni cihaza yaklaştır (Bluetooth mesafesi).
  • Annenin iPhone'unda "Yeni iPhone Ayarla" uyarısı çıktığında buna dokun, kardeşinin ismini seçi (veya yeni çocuk hesabı oluştur) ve Aile Paylaşımı onay adımlarını takip et.
  • Annenin cihazında Aile Paylaşımı'nın etkin olduğundan emin ol: Ayarlar > [Annenin Adı] > Aile Paylaşımı yolunu kontrol et.