iPhone 11 gibi telefonların ekranı gerçekten kötü mü test edildi

İstediği kadar koysun iPhone XR'ın 5 dakikada renderladığı videoyu 20 dakikada render alıyordu. Performans testleri harbiden kötüydü iPhone X bile bazı testlerde geçiyordu. Kamerada lensler arasında geçiş yaparken donuyordu. Video kalitesi iPhone'un çok çok altındaydı.

Birincisi. 1080P ekrana Apple yıllarca geçiş yapamadı ve eleştiriyi çok çok hak ediyordu saçma bir tartışma düzlemi dönüyor şuan. Poco'nun ekranı daha iyi diyen yoktur da çözünürlük malesef ki sandığından çok daha önemli. Önemli olacak ki Apple yıllar sonra 1080+'ye geçiş yapabildi. Bi panelin tek statı çözünürlüğü değil, bu yönden dandik evet XR, 11. Eleştiri çok yerinde ve haklı.

S10 manyak süper bir cihaz bu arada.

S10e kullanmasam arkadaşa belki katılacağım da işte. Tasarım açısından da kusursuza yakındı.

@mr.esat, @gesaffelstein, Bu incelemeyi izleyin S10 neden iyi bir telefon değil anlarsınız.

Adam tek tek gösteriyor detaylı testlerle.

GPU tarafında o zamanlar Android tarafı çok yakalayamamıştı Apple'ı da arada böyle bir fark yok. Saf GPU gücünde %15'lik taş çatlasın bir fark var.

CPU renderingleri güç olarak aynı. Multicore'ları benzer. Single Core da XR daha iyi. Tabi, geekbench'ten bahsediyoruz. Antutu'da CPU tarafında S10 daha iiy. Geekbench'in Apple tarafı için güven kırıcı şeylerini daha önce duydum. Farklı platformları karşılaştırmak için Geekbench pek mantıklı değil.

Ben uydurmuyorum bu sayıları. İncelemeyi izlerseniz görürsünüz.

@mr.esat, @gesaffelstein, Bu incelemeyi izleyin S10 neden iyi bir telefon değil anlarsınız.

Adam tek tek gösteriyor detaylı testlerle.
Sana katılmam için iPhoneDo adlı kullanıcnın videosunu mu izlemem gerekiyor. Varsa bir iddian yazabilirsin, hayır bu kanalın incelemesi ve bu kanal umurumda değil. Snapdragon varyantı için konuşuyorum bu arada zaten.

Dostum, S10 çıktığı zaman ekran teknolojisinde rekor puan aldı. Cihaz 1215nit gibi muazzam parlaklığa erişiyordu o zamanlar ve renk doğruluğu konusunda da DisplayMate testlerinde en iyi ekran seçildi.

O dönemde rakibi iPhone XS serisinde hala ultra geniş açılı lens yoktu. iPhone 11 ile geçtiler.

Dostum şahsen yüz tanıma sistemini video ile aşabildiğimiz bir telefon istediği kadar teknoloji koysun. Ekranı kötü demiyorum zaten. Ama her şey ekran değildir. Bir ton eksi saydım üstte ekran hepsinden daha mı önemli.

Yüz tanıma sistemini telefon pazarlamıyor ki zaten, pazarladığı şey ultrasonik parmak izi. Ultrasonik parmak izi varken yüz tanıma sistemini kim ne yapsın ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…