Yüz tanıma sistemini telefon pazarlamıyor ki zaten, pazarladığı şey ultrasonik parmak izi. Ultrasonik parmak izi varken yüz tanıma sistemini kim ne yapsın ya.
Ultrasonik parmak izi okuyucu S10 da cok cok iyi çalışmıyordu. Ben S21 kullandim 2 yıla yakın o bile problemliydi. Ekran ıslakken elim kirliyken çalışmıyordu. Face ID çok pratik bir şey bence.

Galaxy S10 çok kötü bir telefondu. iPhone 11 ile kıyaslamaya bile giremez bence. Performans testlerinde XR'ın bile çok gerisindeydi. S10 lensler arasında geçiş yaparken kamerayı donduruyordu. Ben hiç hiç beğenmemiştim şahsen.
Bunun performans ile gram alakası yok. Cihaz arkada iki kamerayı aktif tutmuyor çünkü.

Samsung S10 vardı aynı senelerde ve bence çok kötü bir telefondu. Daha lensler arasında takılmadan geçiş yapamıyordu. Samsung Apple ile S23 ile bence gerçekten yarışmaya dahil oldu.
Dediğim gibi, bu sebeple kötü demek aşırı saçma. Sadece ekran konusunda günümüz iPhone'ları ile yarışabilecek kapasitede bir telefon.

Video kalitesi iPhone'un çok çok altındaydı.
Bu konuda kesinlikle katılmıyorum. Video kalitesi olarak renk, netlik ve OIS stabilizasyonu açısından zamanının çok ötesindeydi.

Dostum şahsen yüz tanıma sistemini video ile aşabildiğimiz bir telefon istediği kadar teknoloji koysun. Ekranı kötü demiyorum zaten. Ama her şey ekran değildir. Bir ton eksi saydım üstte ekran hepsinden daha mı önemli.
Ultrasonik parmak izi okuyucusu çok daha yüksek güvenilirliğe sahip. FaceID sistemini de 3 boyutlu bir maske ile geçebilirken ultrasonik parmak izi okuyucu sensörü hiçbir şekilde kandıramazsın.

Son düzenleme: