roszd

Uzman
iPhone 11 kullanırken telefon kaldırmaz, sorun olur diye yüklememiştim ve güncelleme de yeni çıkmıştı; o zaman hatalar vardı tabii ki. Şu an 15’e geçtim. Sizce bugün itibarıyla iOS 26’ya geçilir mi, sorunlarından arındı mı?

iPhone 11 kullanırken telefon kaldırmaz, sorun olur diye yüklememiştim ve güncelleme de yeni çıkmıştı; o zaman hatalar vardı tabii ki. Şu an 15’e geçtim. Sizce bugün itibarıyla iOS 26’ya geçilir mi, sorunlarından arındı mı?
26.1 ile çoğu problem çözüldü.

Her zaman yeni güncelleme eskisinden daha iyidir benim için. Daha fazla iyileştirme ve daha fazla güvenlik.

iPhone 11 için yeni gelen pek bir özellik yok, şu hareketli (Spatial) fotoğraf ve duvar kâğıdı özelliği bile iPhone 12 ve üstü için geçerli. Kısaca, cihaz şu anda iOS 18'de iyi bir performans veriyorsa kalın derim.

Kendim de iOS 26 kullanıyorum. Gönül rahatlığıyla geçebilirsin, benim şu an tek sıkıntım pilin tükenmiş olmasından dolayı iOS 26'da yoğun kullanımda elimi yakması ve günü kapatamaması. Onun haricinde hiç sıkıntı yok. Yağ gibi akıyor.