OrayBey

Uzman
Kendi şahsıma ait olan, iCloud'unu kaybettiğim ve depremde kutu faturasını da kaybedip bir çekmecede tozlanmaya bıraktıgim iPhone 11'imi kardeşime vermek için açmak istiyorum. Hangi yazılımı önerirsiniz?

Not: Apple faturam ve kutum olmadığı için yardım etmedi.

4 yazılım arasındayım:
  1. İremoval Pro.
  2. İremove Tools.
  3. Checkm8
  4. Mina activator.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi şahsıma ait olan, ICloud'unu kaybettiğim ve depremde kutu faturasını da kaybedip bir çekmecede tozlanmaya bıraktıgim iPhone 11'imi kardeşime vermek için açmak istiyorum. Hangi yazılımı önerirsiniz?

Not: Apple faturam ve kutum olmadığı için yardım etmedi.

4 yazılım arasındayım:
  1. İremoval Pro.
  2. İremove Tools.
  3. Checkm8
  4. Mina activator.

Fiyatlara pek hakim olmasamda, checkm8.

1754726687971.webp

Siteyi inceledim checkm8 de Mac istiyor sanırım.

Eki Görüntüle 171443

Siteyi inceledim checkm8 de Mac istiyor sanırım.

Hocam by-Pass ettim zaten evvelinde kurduğum bir Hackintosh kurulumum vardı iremove Tools ve checkm8 zaten aynı altyapıyı kullanıyor sadece checkm8 yazan yerlerde iremove yazıyor tabii rebranding yapmışlar checkm8'in kredi kartı kabul etmesi sebebiyle checkm8'den aldım ve sitelerinde de yazdığı gibi gerçekten instant di ödemeyi yaptığım an cihazımi açabildim ve şu an kullanabiliyorum sadece arama yapmıyor ve alacaklara checkm8.infodan şaşmamalarını öneririm en kaliteli ve güvenlisi checkm8 diğerleri fasa fiso zaten mina activator güvenli değil deniyor ve fiyatları fahis iremoval Pro ve mina activator ise kart ile ödeme kabul etmiyor sadece Bitcoin ile ödeme kabul ediyor ve bu hem güvenlik hem de para iadesi konusunda çok büyük soru işaretleri yaratıyor çünkü bildiğiniz üzere Bitcoin tekip edilemiyor. Anlayacağınız ya iremove Tools'ya da checkm8 kullanın ve gerek daha köklü gerek daha daha güvenli bir firma olmasından dolayı checkm8'den şaşmayın uzun lafın kısası checkm8 iyidir.

@OrayBey hocam ne kadar toplam ücret ödediniz? Ayrıca arama yapılması için ekstra ücret mi veriyoruz?

Arama bildiğim kadarı ile şu an Türkiye de aktif değil İsrail Amerika ve benzeri ülkelerde aktif ben 2500 küsur lira ödedim ve Papara sanal kart ile ödedim size de tek seferlik bir kart ile ödemeniz ve kendi kartınız kullanmamanızı öneririm malum en güvenli olanı bile çok güvenli degil. Ve ayrıca justatech promo kodunu da kullanın $5 indirim veriyor belki işinize yarar ben kullandım.

Arama bildiğim kadarı ile şu an Türkiye de aktif değil İsrail Amerika ve benzeri ülkelerde aktif ben 2500 küsur lira ödedim ve Papara sanal kart ile ödedim size de tek seferlik bir kart ile ödemeniz ve kendi kartınız kullanmamanızı öneririm malum en güvenli olanı bile çok güvenli degil. Ve ayrıca justatech promo kodunu da kullanın $5 indirim veriyor belki işinize yarar ben kullandım.

Hocam IMEI'den dolayı mı? IMEI gidiyorsa yaptırmayacağım :D zamanında Türkiye'ye kaydettirmek için bayağı para ödemiştim.

Hocam IMEI'den dolayı mı? IMEI gidiyorsa yaptırmayacağım :D zamanında Türkiye'ye kaydettirmek için bayağı para ödemiştim.

Hayir IMEI gitmiyor ya da değişmiyor sadece satın alım bolgesi değişiyor örnek benimki TU/A di AH/A oldu ama format attıktan ve eski kilitli haline geri döndürdükten sonra duzeliyor. Ve hatta şu an bypass yaptığım iPhone 11 imden yazıyorum cihaz iyi WhatsApp falan da yükleniyor zaten benim yedek tel oldu ana telefon iPhone XS. Sizin cihazınız nedir?

Hayir IMEI gitmiyor ya da değişmiyor sadece satın alım bolgesi değişiyor örnek benimki TU/A di AH/A oldu ama format attıktan ve eski kilitli haline geri döndürdükten sonra duzeliyor. Ve hatta şu an bypass yaptığım iPhone 11 imden yazıyorum cihaz iyi WhatsApp falan da yükleniyor zaten benim yedek tel oldu ana telefon iPhone XS. Sizin cihazınız nedir?

Galaxy S7 kullanıyorum ama 3 gün sonra S25 alacağım, çekmecemde duran iPhone 12 var, babam yurt dışından getirtmişti kendi Gmail'i ile giriş yapmış cihaza o Gmail'i de kaybettiğimiz için cihaza giriş yapamıyoruz, babam telefonu verdiğinde 2K civarı para ödemiştim IMEI'ye ama sanırım tekrar kapanmış olabilir, 3-4 senedir duruyor.