yusufumm07
Üstün
Ablam şifreyi girerken yanlış mi girmiş bilmiyorum, bug gibi sanırım. Nasıl çözülür?
Ablam şifreyi girerken yanlış mi girmiş bilmiyorum, bug gibi sanırım. Nasıl çözülür?
Eki Görüntüle 238458
Tamam işte şifreyi kabul etmiyor 1 saat olmuş şimdi.
Ablan, şifreyi unutmuş olabilir mi? Ya da şifreyi bilen başka biri gizlice şifreyi değiştirmiş olabilir mi?Tamam işte şifreyi kabul etmiyor 1 saat olmuş şimdi.
Bilmiyorum artık nasıl yapttı değiştirmez kimse şifreyi. Kendi programı üzerinden sıfırlanıyormuş ama bazende cihazı görmüyormuş bilgisayar ile.Ablan, şifreyi unutmuş olabilir mi? Ya da şifreyi bilen başka biri gizlice şifreyi değiştirmiş olabilir mi?
Sıfırlansa bile içindeki her şeyi siliyor maalesef. iPhone'un böyle de saçma bir sistemi var.Bilmiyorum artık nasıl yapttı değiştirmez kimse şifreyi. Kendi programı üzerinden sıfırlanıyormuş ama bazende cihazı görmüyormuş bilgisayar ile.
Silinsin problem değilde cihazı görmez ise sıkıntı artık telefoncuya götürsün.Sıfırlansa bile içindeki her şeyi siliyor maalesef. iPhone'un böyle de saçma bir sistemi var.
Ben de iPhone 11 kullanıyorum ve şifreyi yanlış girince sağ alttan sıfırlanabiliyor. Telefoncuyla işi olmaması lazım.Silinsin problem değilde cihazı görmez ise sıkıntı artık telefoncuya götürsün.