İkinci el de çok değer kaybetmeye başlamıştı telefon iOS 18 alıyor cihaz bir alt modeli XS bile alacak piyasa tavan yapar o zaman değil mi? 
Detaylar
Kim cevapladı?
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Kamera dışında artık insanların işine yarayacak bir cihaz değil. Maksimum 2 sene içerisinde ölür.
Silverback Gorilla
Üstün
İkinci el de çok değer kaybetmeye başlamıştı telefon iOS 18 alıyor cihaz bir alt modeli XS bile alacak piyasa tavan yapar o zaman değil mi?![]()
Bir işe yaramaz bebeğe verilir anca. Güncelleme yapılırsa patlar büyük ihtimal
Kamera dışında artık insanların işine yarayacak bir cihaz değil. Maksimum 2 sene içerisinde ölür.
Allah'tan satmamış ucuz fiyata.
Bir işe yaramaz bebeğe verilir anca. Güncelleme yapılırsa patlar büyük ihtimalumarım iOS 19 almaz.
iOS 20 alacağı konuşuyor Türkiye'nin fakir IPhone'si çünkü.
Silverback Gorilla
Üstün
Alanların çoğu hava atıyor kamerasından zaten.Allah'tan satmamış ucuz fiyata.
iOS 20 alacağı konuşuyor Türkiye'nin fakir IPhone'si çünkü.![]()
Ben 14 Pro aldım borçlarımı kapatmak için satmak zorunda kaldım mecburum kullanmaya borçlarım bitince en son modeli çekeceğim altıma.
Silverback Gorilla
Üstün
Muhteşem bir düşünce hocamBen 14 Pro aldım borçlarımı kapatmak için satmak zorunda kaldım mecburum kullanmaya borçlarım bitince en son modeli çekeceğim altıma.![]()
Borç kadar kötü bir şey yok 250 bin TL borcum vardı 103 bin TL kaldı şükür hayatım karardı ödemekten canımdan can çıktı hocam.
Silverback Gorilla
Üstün
Borç kadar kötü bir şey yok 250 bin TL borcum vardı 103 bin TL kaldı şükür hayatım karardı ödemekten canımdan can çıktı hocam.![]()
Hocam nasıl o kadar borç yaptınız