CYBER SHADOW Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 707 Çözümler 4 Beğeniler 680 Yer KARTAL/İSTANBUL 10 Haziran 2024 #1 İkinci el de çok değer kaybetmeye başlamıştı telefon iOS 18 alıyor cihaz bir alt modeli XS bile alacak piyasa tavan yapar o zaman değil mi?
İkinci el de çok değer kaybetmeye başlamıştı telefon iOS 18 alıyor cihaz bir alt modeli XS bile alacak piyasa tavan yapar o zaman değil mi?
Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 10 Haziran 2024 #2 Kamera dışında artık insanların işine yarayacak bir cihaz değil. Maksimum 2 sene içerisinde ölür.
S Silverback Gorilla Üstün Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.655 Çözümler 2 Beğeniler 1.376 10 Haziran 2024 #3 CYBER SHADOW dedi: İkinci el de çok değer kaybetmeye başlamıştı telefon iOS 18 alıyor cihaz bir alt modeli XS bile alacak piyasa tavan yapar o zaman değil mi? Genişletmek için tıkla... Bir işe yaramaz bebeğe verilir anca. Güncelleme yapılırsa patlar büyük ihtimal umarım iOS 19 almaz.
CYBER SHADOW dedi: İkinci el de çok değer kaybetmeye başlamıştı telefon iOS 18 alıyor cihaz bir alt modeli XS bile alacak piyasa tavan yapar o zaman değil mi? Genişletmek için tıkla... Bir işe yaramaz bebeğe verilir anca. Güncelleme yapılırsa patlar büyük ihtimal umarım iOS 19 almaz.
KS KS CYBER SHADOW Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 707 Çözümler 4 Beğeniler 680 Yer KARTAL/İSTANBUL 10 Haziran 2024 #4 Silinen üye dedi: Kamera dışında artık insanların işine yarayacak bir cihaz değil. Maksimum 2 sene içerisinde ölür. Genişletmek için tıkla... Allah'tan satmamış ucuz fiyata. Silverback Gorilla dedi: Bir işe yaramaz bebeğe verilir anca. Güncelleme yapılırsa patlar büyük ihtimal umarım iOS 19 almaz. Genişletmek için tıkla... iOS 20 alacağı konuşuyor Türkiye'nin fakir IPhone'si çünkü.
Silinen üye dedi: Kamera dışında artık insanların işine yarayacak bir cihaz değil. Maksimum 2 sene içerisinde ölür. Genişletmek için tıkla... Allah'tan satmamış ucuz fiyata. Silverback Gorilla dedi: Bir işe yaramaz bebeğe verilir anca. Güncelleme yapılırsa patlar büyük ihtimal umarım iOS 19 almaz. Genişletmek için tıkla... iOS 20 alacağı konuşuyor Türkiye'nin fakir IPhone'si çünkü.
S Silverback Gorilla Üstün Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.655 Çözümler 2 Beğeniler 1.376 10 Haziran 2024 #5 CYBER SHADOW dedi: Allah'tan satmamış ucuz fiyata. iOS 20 alacağı konuşuyor Türkiye'nin fakir IPhone'si çünkü. Genişletmek için tıkla... Alanların çoğu hava atıyor kamerasından zaten.
CYBER SHADOW dedi: Allah'tan satmamış ucuz fiyata. iOS 20 alacağı konuşuyor Türkiye'nin fakir IPhone'si çünkü. Genişletmek için tıkla... Alanların çoğu hava atıyor kamerasından zaten.
KS KS CYBER SHADOW Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 707 Çözümler 4 Beğeniler 680 Yer KARTAL/İSTANBUL 10 Haziran 2024 #6 Silverback Gorilla dedi: Alanların çoğu hava atıyor kamerasından zaten. Genişletmek için tıkla... Ben 14 Pro aldım borçlarımı kapatmak için satmak zorunda kaldım mecburum kullanmaya borçlarım bitince en son modeli çekeceğim altıma.
Silverback Gorilla dedi: Alanların çoğu hava atıyor kamerasından zaten. Genişletmek için tıkla... Ben 14 Pro aldım borçlarımı kapatmak için satmak zorunda kaldım mecburum kullanmaya borçlarım bitince en son modeli çekeceğim altıma.
S Silverback Gorilla Üstün Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.655 Çözümler 2 Beğeniler 1.376 10 Haziran 2024 #7 CYBER SHADOW dedi: Ben 14 Pro aldım borçlarımı kapatmak için satmak zorunda kaldım mecburum kullanmaya borçlarım bitince en son modeli çekeceğim altıma. Genişletmek için tıkla... Muhteşem bir düşünce hocam
CYBER SHADOW dedi: Ben 14 Pro aldım borçlarımı kapatmak için satmak zorunda kaldım mecburum kullanmaya borçlarım bitince en son modeli çekeceğim altıma. Genişletmek için tıkla... Muhteşem bir düşünce hocam
KS KS CYBER SHADOW Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 707 Çözümler 4 Beğeniler 680 Yer KARTAL/İSTANBUL 10 Haziran 2024 #8 Silverback Gorilla dedi: Muhteşem bir düşünce hocam Genişletmek için tıkla... Borç kadar kötü bir şey yok 250 bin TL borcum vardı 103 bin TL kaldı şükür hayatım karardı ödemekten canımdan can çıktı hocam.
Silverback Gorilla dedi: Muhteşem bir düşünce hocam Genişletmek için tıkla... Borç kadar kötü bir şey yok 250 bin TL borcum vardı 103 bin TL kaldı şükür hayatım karardı ödemekten canımdan can çıktı hocam.
S Silverback Gorilla Üstün Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.655 Çözümler 2 Beğeniler 1.376 10 Haziran 2024 #9 CYBER SHADOW dedi: Borç kadar kötü bir şey yok 250 bin TL borcum vardı 103 bin TL kaldı şükür hayatım karardı ödemekten canımdan can çıktı hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl o kadar borç yaptınız araba filan mı aldınız.
CYBER SHADOW dedi: Borç kadar kötü bir şey yok 250 bin TL borcum vardı 103 bin TL kaldı şükür hayatım karardı ödemekten canımdan can çıktı hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl o kadar borç yaptınız araba filan mı aldınız.
5 5396 Deneyimli Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 880 Çözümler 5 Beğeniler 458 10 Haziran 2024 #10 11 Pro Max kullanıyorum hâlâ canavar gibi tık yok kötü diyenlere bakma.