1000 TL dediğiniz fiyatlara çıkma panel bulmak mümkün şehrinizdeki parçacılara gidin derim bir öncelikle internetten almayın, FaceID içinse çipi doğru şekilde çıkarırsanız herhangi bir sorun olmadan çalışmaya devam edecektir cihazı IOS 18 ve üstüne güncellersenizde çip aktarımı ve kodlama olmaksınında True Tone özelliği de çalışacaktır.

1000 TL dediğiniz fiyatlara çıkma panel bulmak mümkün şehrinizdeki parçacılara gidin derim bir öncelikle internetten almayın, Face ID içinse çipi doğru şekilde çıkarırsanız herhangi bir sorun olmadan çalışmaya devam edecektir cihazı iOS 18 ve üstüne güncellersenizde çip aktarımı ve kodlama olmaksınında True Tone özelliği de çalışacaktır.

Hocam biz birkaç güne memlekete Rize'ye gideceğiz. Orada da bulacağımı pek sanmıyorum.

Hocam biz birkaç güne memlekete Rize'ye gideceğiz. Orada da bulacağımı pek sanmıyorum.
Ben yine de bakın derim o paraya yan sanayi panelde alsanız kalitesini sorup öğrenerek alırsınız fiziki olarak almak internet üzerinden almaktan genellikle daha iyi oluyor, Rize'de de tahminimce vardır iPhone 11 biraz belediye dağıtmış gibi satış oranlarına sahip farklı bir cihaz olsa belki daha zor olabilir ama.

Merhaba,

Konudaki mesajların bir çoğu ya eksik ya da hatalı.

OLED yazıyorsa OLED'dir. Ne güzel işte çağ atlarsın. Yapıştırmadan önce tak dene.

OLED yazıyor ise OLED’dir denemez. Dikkat ederseniz ekranın tam adı “iPhone 11 GX Oled Lcd Ekran”. Hem OLED diyor, hem LCD diyor. Ne olduğu belli olmayan bir ekran.
iPhone 11’e OLED ekran teoride takılabilir gibi gelse de pratikte takılamaz. iPhone 11’in yazılımı ve anakartı OLED ekran için optimize edilmiyor. LCD ekran ile OLED ekranın konnektörleri de aynı değil. Hadi diyelim taktınız, Apple takılan ekranı tanıyor. Ekranın çalışmasına izin vermez veya çok sıkıntı çıkar.

Sorunun cevabına gelecek olur isek; Eğer kaliteli bir ekran ve işçilik yapılırsa Face ID ve True Tone çalışır. Bunun için JCID denilen şöyle bir aygıt var, bu aygıt sayesinde yazılım, çip, sensör aktarımı gibi şeyler yapılarak Face ID ve True Tone’un çalışması sağlanabilir. Ancak maalesef bizim ülkemizde her telefoncunun, tamircinin yapabileceği bir şey değil. Gerçekten işi bilen biri lazım.

1748670901190.webp

Merhaba,

Konudaki mesajların birçoğu ya eksik ya da hatalı.

OLED yazıyor ise OLED'dir denemez. Dikkat ederseniz ekranın tam adı “iPhone 11 gx OLED LCD ekran”. Hem OLED diyor, hem LCD diyor. Ne olduğu belli olmayan bir ekran.
iPhone 11'e OLED ekran teoride takılabilir gibi gelse de pratikte takılamaz. iPhone 11'in yazılımı ve anakartı OLED ekran için optimize edilmiyor. LCD ekran ile OLED ekranın konnektörleri de aynı değil. Hadi diyelim taktınız, Apple takılan ekranı tanıyor. Ekranın çalışmasına izin vermez veya çok sıkıntı çıkar.

Sorunun cevabına gelecek olur isek; eğer kaliteli bir ekran ve işçilik yapılırsa Face ID ve True Tone çalışır. Bunun için jcıd denilen şöyle bir aygıt var, bu aygıt sayesinde yazılım, çip, sensör aktarımı gibi şeyler yapılarak Face ID ve True Tone'un çalışması sağlanabilir. Ancak maalesef bizim ülkemizde her telefoncunun, tamircinin yapabileceği bir şey değil. Gerçekten işi bilen biri lazım.

Eki Görüntüle 151639

Hocam bu cihaz olmaz ise hem Face ID hem de True Tone mu çalışmıyor. Yoksa sadece True Tone mu?

Bu cihaz olmadan ben kendim direk ekranı takarsam neler çalışır?

Hocam bu cihaz olmaz ise hem Face ID hem de True Tone mu çalışmıyor. Yoksa sadece True Tone mu?

Bu cihaz olmadan ben kendim direk ekranı takarsam neler çalışır?

Bu cihaz her ikisini de yaptırabilir, bir ayrım yok yani. Ha Face ID, ha True Tone, her ikisi de aynı sensör grubuna bağlı. Biri çalışır diğeri çalışmaz gibi bir durum yok yani.

Ekranı siz takarsanız (Doğru taktığınız, cihaz içerisinde bir şeye zarar vermediğiniz durumda.) ikisi de çalışmaz. Çünkü dediğim gibi, Face ID ve True Tone aktarımı için özel aletler ve bilgi gerekiyor.