Bütçe
23.000 TL
Ayrıca şunu da söyleyelim, 650-700 dolarlık cihazını kimse 25-30 bin TL'ye (hatta 20 bin TL'den satıldığı oldu) Türkiye'ye getirmez. İyiliğini kötülüğünü koydum bir kenara, bu telefona başka kim logo basıp getirse bundan en azından biraz daha pahalı olurdu. S24 FE benim gözümde en başarılı FE ve son zamanların en f/p cihazlarından biri.

Son düzenleme:
Ayrıca şunu da söyleyelim, 650-700 dolarlık cihazını kimse 25-30 bin TL'ye (hatta 20 bin TL'den satıldığı oldu) Türkiye'ye getirmez. İyiliğini kötülüğünü koydum bir kenara, bu telefona başka kim logo basıp getirse bundan çok daha pahalı olurdu. S24 FE benim gözümde en başarılı FE ve son zamanların en F/P cihazlarından biri.

S24 FE başarılı telefon ancak Exynos işlemci yakısmadı. Kendisinin kullanımında sorun olmayabilir ama Exynos 2400e iyi işlemci olsa da optimizesi iyi değil. Kullanıma göre alabilir.

Kesinlikle geçilir zaten bir sonraki iOS güncellemesi almayacağını düşünüyorum. A56 alabilirsiniz.

Selam arkadaşlar, iPhone 11 bir cihazım var. Arayüz kasmaya başladığı için eski hissettiriyor. Pili çabuk tükenmeye başladı. Bütçeden dolayı iPhone 13 ile değiştirmeyi düşündüm ama arkadaşımdan gördüğüm kadarıyla 13'ün kaderi de aynı. Biraz araştırdığımda 2 telefon modeli ilgimi çekti. Samsung A56 5G ve nothing Phone 2A Plus. Kamera konusunda iPhone'umdan daha kötü olmasını istemiyorum. Sizce bu tercihlerden hangisi mantıklı veya Android'e döndüğüme pişman olur muyum? Lütfen Xiaomi ve POCO tarzında modeller önermeyin. Teşekkürler.
Net bir bütçe var mı? 13 güncel olarak S24 fiyatı ile aynı. S24 ya da S24 FE bakın. Yakın zamanda bende iPhone 11'den bu telefonlara geçmek istiyorum.
Ama A56 çok da tavsiye etmem bütçe varsa. Bütçe yoksa alınabilir.
Kesinlikle geçilir zaten bir sonraki iOS güncellemesi almayacağını düşünüyorum. A56 alabilirsiniz.
iOS 26'yı alıyor. iOS 27'yi almayacak.

A56 kamera olarak beni üzer mi 11'e kıyasla ? @16015
Büyük ihtimalle memnun kalırsınız ancak ne kadar iPhone 11 eski bir modelde olsa halen daha o anlamlarda daha makul bir cihaz olacaktır video çekimi sosyal medya uygulamaları vs. Şahsi olarak pil değişimiyle devam etmeniz daha makul olacaktır diye düşünüyorum performans sorunlarınızı büyük oranda çözer ancak telefon geçişi olarak A56'da kötü değildir. Brezilyalı birisi kamera performansıyla birlikte bir kıyaslama sağlamış isterseniz bir bakın: