Arkadaşlar selam, ben uzun süredir Apple kullanıcısıyım. 15 Pro, 14 Pro, 13 gibi cihazlar kullandım; bazı borçlarımdan dolayı satıp model düşürmek durumunda kaldım ve şu an 11 kullanıyorum. Açıkçası 60 Hz çok canımı sıkıyor, ekranda çentikler gözüme çok kalın geliyor. Eskiden Samsung S8 kullanmıştım, tekrar Samsung kullansam mı bilmiyorum, pişman olmak istemiyorum. Sıfır veya temiz bir ikinci el, kasmayan, donmayan 20 bine çıkamam. 16-17 bin altı cihaz önerir misiniz? Şu an aklımda ikinci el ya da ucuz denk gelirse sıfır A36 var. Günlük sosyal medya ve WhatsApp çok kullanıyorum; genelde de X ve TikTok'ta oyun oynamam, hiç fotoğraf çok çekmiyorum, bazen hiç çekmiyorum. Biraz da Samsung denemek istiyorum, farklılık için zaten yaz sonu ya da yaz ortasına kadar kullanacağım. Bu bütçede ne alabilirim? A36 pişman eder mi, yoksa telefonumda kalınır mı? Teşekkür ederim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 15.000
- Makaleler
- 23
Bu bütçede A36 eli yüzü düzgün tek telefon. A36 iPhone 11'den; panel, batarya ve güncelleme avantajına sahip.
Bu bütçede A36 eli yüzü düzgün tek telefon. A36 iPhone 11'den; panel, batarya ve güncelleme avantajına sahip.
Çok uzun süreli kullanmayacağım açıkçası yaz sonuna değiştiririm hangisi olursa olsun. Biraz da değişiklik olsun istiyorum uzun süredir iPhone tarafındayım. Sadece geçersem pişman etsin istemiyorum.
- Makaleler
- 23
A36'nın pişman edeceği tek konu kamera. Kamerayı da zaten kullanmıyormuşsun. Tercih edilebilir.Çok uzun süreli kullanmayacağım açıkçası yaz sonuna değiştiririm hangisi olursa olsun. Biraz da değişiklik olsun istiyorum uzun süredir iPhone tarafındayım. Sadece geçersem pişman etsin istemiyorum.
Marka söyleyemesem de böyle yenilenmişlerden bir cihaz denk getirirseniz A36 falan şahane olur simon hocamın da dediği gibi.
Hatta 11'i satarsanız belki s serisi bile denk gelebilir.
Yenilenmiş derken hocam marka neden söyleyemiyorsunuz tam kavrayamadım kusura bakmayın yeniyim. Temiz bir ilan buldum 22 ay garantili daha iPhone 11 takasıyla alacağım üstüne para mı ister bilmiyorum daha s serisi için düzgün bütçeme uygun ilan pek bulamadım. Ayrıca One UI 8le beraber kasma ısınma donmalar arttığını söyleyenler var pişman eder mi diye düşünnüyor değilim.
nomad.aka
Uzman
Samsung'a o kadar ısrarcı değilseniz Redmi Note 13 Pro fiyat olarak uygun. Sadece sosyal platformlarda takılacağınız için şarj süreside uzun gider en fazla 18 bin verirsiniz.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Yani Eğer Samsung Galaxy S serisinden bakacaksanız 2.elden S23 yok daha fiyat performans kolay üzmeyecek bir şey arıyorsanız A56 öneririm (iPhone 11 üstüne 15K'den ne kadar eklenirse diye anladım)
Samsung'a o kadar ısrarcı değilseniz Redmi Note 13 Pro fiyat olarak uygun. Sadece sosyal platformlarda takılacağınız için şarj süreside uzun gider en fazla 18 bin verirsiniz.
Yok hocam Samsung bakıyorum sadece teşekkür ederim.
Yani eğer Samsung Galaxy s serisinden bakacaksanız 2.elden S23 yok daha fiyat performans kolay üzmeyecek bir şey arıyorsanız A56 öneririm (iPhone 11 üstüne 15K'den ne kadar eklenirse diye anladım)
iPhone 11le beraber 2-3K hocam elimdeki telefon ne kadar ederse onunla beraber 15k olarak A56 bütçemi aşıyor maalesef yoksa düşünürdüm. İnternette ip 11 le a36 işlemci kıyasladığımda iphone 11in işlemcisi daha önde diyor ama emin olamıyorum
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-