İkinci el S21-S22 alabilirsiniz. Güzel tatlı cihazlar.
Yaşadığım şehirde birkaç ilan var onlarda takas istemiyorlar hocam maalesef.
İkinci el S21-S22 alabilirsiniz. Güzel tatlı cihazlar.
Kamera olarak düşüş yaşarsınız.Arkadaşlar selam, ben uzun süredir Apple kullanıcısıyım. 15 Pro, 14 Pro, 13 gibi cihazlar kullandım; bazı borçlarımdan dolayı satıp model düşürmek durumunda kaldım ve şu an 11 kullanıyorum. Açıkçası 60 Hz çok canımı sıkıyor, ekranda çentikler gözüme çok kalın geliyor. Eskiden Samsung S8 kullanmıştım, tekrar Samsung kullansam mı bilmiyorum, pişman olmak istemiyorum. Sıfır veya temiz bir ikinci el, kasmayan, donmayan 20 bine çıkamam. 16-17 bin altı cihaz önerir misiniz? Şu an aklımda ikinci el ya da ucuz denk gelirse sıfır A36 var. Günlük sosyal medya ve WhatsApp çok kullanıyorum; genelde de X ve TikTok'ta oyun oynamam, hiç fotoğraf çok çekmiyorum, bazen hiç çekmiyorum. Biraz da Samsung denemek istiyorum, farklılık için zaten yaz sonu ya da yaz ortasına kadar kullanacağım. Bu bütçede ne alabilirim? A36 pişman eder mi, yoksa telefonumda kalınır mı? Teşekkür ederim.
A36 alırsanız işlemci, panel ve ekran süresi tarafında avantaj elde edersiniz ancak kamera ve malzeme kalitesi tarafında biraz dudak bükersin, kanaatimce telefon kullanım senaryonuzda bu hususlar çok mühim değil.
O zaman tercih edebilirsiniz, kafanızı ağrıtacak bir cihaz olmaz.Kamera çok kullanmıyorum sadece bazen anlık atıyorum o kadar genel olarak bataryası daha iyi olsun stabil çalışsın yeter kafasındayım zaten kılıfla da kullanacağım için malzeme kalitesi konusunda çok sorun olmaz.
Yani güncelleme çok umrunuzda değilse ve temiz bulabilirseniz üste siz para isteyeceğinizi düşünerekten S20 FE olabilir Sıfırsa A36 tabii ki.iPhone 11le beraber 2-3K hocam elimdeki telefon ne kadar ederse onunla beraber 15k olarak A56 bütçemi aşıyor maalesef yoksa düşünürdüm. İnternette ip 11 le a36 işlemci kıyasladığımda iphone 11in işlemcisi daha önde diyor ama emin olamıyorum