Kasada bir tane düşmeden kaynaklı büyük bir boya atma, ve çok fazla çizik var. Araba boyar gibi boyayabileceğim bir boya var mı? Belli olmaması lazım boya olduğu.
Öyle bir boya olması lazım hocam. Anlam veremedim neden böyle bir şey yok.Kasa değişimi harici dediğin şey olmaz, hele hiç belli olmaması falan olayını unut![]()
Boya kodunu bulup boyayı yaptırman lazım, boyayı yaptırdıktan sonra nasıl uygulayacaksın. Hayal kurmaya gerek yok, maalesef dediğin şey imkansız.Öyle bir boya olması lazım hocam. Anlam veremedim neden böyle bir şey yok.
Hocam dediğim şey düz sprey boya gibi bir şey değildi aslında. Telefonlar için özel olarak yapılan boya illaki vardır diye düşünüyordum.Bu işe hiç girişilmez. O boyaları geç o boyaların benzerlerinden bile bulamazsın piyasada aşırı kalın kaçar.
Pvd kaplama ile yapılması gerekiyor, hocam anlatıyoruz ama hala ısrar ediyorsun. Yaparsan ve anlaşılmaz halde olursa cihazı ben senden satın alırımHocam dediğim şey düz sprey boya gibi bir şey değildi aslında. Telefonlar için özel olarak yapılan boya illaki vardır diye düşünüyordum.
Yardımcı olmaya çalıştıkça kendin bir şeyler kuruyorsun, ya kurma ya da sorma![]()
Hocam dediğim şey düz sprey boya gibi bir şey değildi aslında. Telefonlar için özel olarak yapılan boya illaki vardır diye düşünüyordum.
"" Örnek olarak bu işi yapan bir kurum. Tam da bana lazım olan şeyi yapıyor videoda. Türkiye'de aynı işi yapan biri var mı ona bakıyorum şuan.Neden öyle bir şey olsun? Kimse telefonunu boyamak istemiyor böyle bir talep yokken neyin arzı bu?