IPhone 12, internet paylaşımı yapılırken çok ısınıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cemkaraca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 151
Kablosuz kullanabilirim ama şarjı bitince yine şarja takacağım. Ve şarjda kullanmasam en fazla 2 saat verebiliyor bana. Yakında pili değiştireceğim zaten ama yine de bataryanın şişmesini falan istemiyorum.

Kablosuz kullanabilirim ama şarjı bitince yine şarja takacağım. Ve şarjda kullanmasam en fazla 2 saat verebiliyor bana. Yakında pili değiştireceğim zaten ama yine de bataryanın şişmesini falan istemiyorum.
Bence şarja tak ve bir saat PC'ye ara ver sonra geri kullan. Bir de bir ya da iki sene içinde telefon değişmeyi düşünmüyorsan 4K'ya yetkili serviste orijinal pil taktırmanı öneririm.

Değiştireceksen ısınmasını pek takmana gerek yok. Şişme ihtimali yok denecek kadar az yine de dikkat et tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…