Telefonu sık sık düşürdüğüm için olsa gerek arka kameradan tıkırtı sesleri geliyordu. Kadıköy'den güvenilir olduğunu işittiğim bir servisle konuştum ve 3.750 TL fiyat verdi. Orijinal parça olduğunu söylüyor fakat OEM ve orijinal parça arasında farklılıklar varmış. Hangisinin olması daha iyidir? Bir de bu ''bilinmeyen parça'' uyarısı sorunu varmış. Bu hatayı hem OEM hem de orijinalde alır mıyım?
Detaylar
Kim cevapladı?Orijinal parçada "bilinmeyen parça" hatası olmaz. A kalite replika parça takacaklar. Vermeyin cihazı tamire.
Eğer kayıt esnasında problem yoksa tıkırtı OIS mekanizmasından geliyordur problem olmaz.
Eğer kayıt esnasında problem yoksa tıkırtı OIS mekanizmasından geliyordur problem olmaz.
senuzulme
Üstün
"Parçalar ve servis geçmişinde orijinal veya 2. El yazmaktadırOrijinal parçada "bilinmeyen parça" hatası olmaz. A kalite replika parça takacaklar. Vermeyin cihazı tamire.
Kayıt esnasında netlik azaldı biraz. Belli ki zamanla azalacak o yüzden yaptırmak istiyorum.
O zaman yaptırmak lazım hocam.Kayıt esnasında netlik azaldı biraz. Belli ki zamanla azalacak o yüzden yaptırmak istiyorum.
O zaman çıkma parça takılacak, sıkıntı olmaz ama 3.750 bence çok."Parçalar ve servis geçmişinde orijinal veya 2. El yazmaktadır" cevabını aldım hocam.
senuzulme
Üstün
Kadıköy'de bir yer daha sordum, orası 4.500 TL dedi. 3.750 TL diyen yer 180 gün garanti ve safir cam falan da hediye ediyormuş. Tabii 3.750 TL yine de fazla ama işimi görecekse verebilirim şu anlık.O zaman çıkma parça takılacak, sıkıntı olmaz ama 3.750 bence çok.
BirForumcuKişi
Üstün
Kadıköy'de bir yer daha sordum, orası 4.500 TL dedi. 3.750 TL diyen yer 180 gün garanti ve safir cam falan da hediye ediyormuş. Tabii 3.750 TL yine de fazla ama işimi görecekse verebilirim şu anlık.
Safir cam koruyucuları 2 dolara alıoyrum ben yan sanayi kameralarda 1.5-2K arası karar sizin yerinzde olsam FPPRO tarzı yere yaptırırım.
İşinizi görecekse verebilirsiniz o zaman. Benim tamir piyasası fiyatları bilgim biraz geride kaldığı için belki de bana fazla gelmiş olabilir.Kadıköy'de bir yer daha sordum, orası 4.500 TL dedi. 3.750 TL diyen yer 180 gün garanti ve safir cam falan da hediye ediyormuş. Tabii 3.750 TL yine de fazla ama işimi görecekse verebilirim şu anlık.
Tamire götüreceğiniz yer neresi?
BirForumcuKişi
Üstün
Veya eliniz yatkınsa kendinizde değiştirebilirsiniz parça alıp.
Baktım FPPRO 4.5kya değiştiriyor orijinal çıkma parca 2.el parca yazar sadece oraya yaptırın.
Baktım FPPRO 4.5kya değiştiriyor orijinal çıkma parca 2.el parca yazar sadece oraya yaptırın.
senuzulme
Üstün
Kadıköy'de Tamirci Abi diye bir yer. Webtekno'nun sitesinde gördüm. Puanları yüksekmiş fakat henüz bir ön araştırma yapmadım.
Yan sanayi ürün kullanmak istemiyorum. Orijinal camı satan da bir yer bulamadım.Safir cam koruyucuları 2 dolara alıoyrum ben yan sanayi kameralarda 1.5-2K arası karar sizin yerinzde olsam FPPRO tarzı yere yaptırırım.
Yeni konular
-
-
-
Sistemde voltaj dalgalanması ve oyunlarda anlık FPS düşüşü sorunu
- KadirhanSahin
-
-
Burun ve çevresindeki siyah noktaları gidermek için ne kullanılmalı?
- rhungon501
-
-