Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Kestirmeler'de otomasyon ayarladım. Bu otomasyon her çalıştığında bildirim düşüyor. Nasıl kapatabilirim bunu?
Hicbir sey anlamadim hocam.Kestirmelerden hiç bildirim gelmese işinizi görür mü?
Kestirmelerin size bildirim göndermesini engellesek istediğiniz gibi olur mu demek istedim.
İstediğim bildirim göndermemesi. Her otomasyon çalıştığında bildirim gönderiyor ve bunu kapatamıyorum. Otomasyonun çalışmasını istiyorum yine de.Kestirmelerin size bildirim göndermesini engellesek istediğiniz gibi olur mu demek istedim.
Teşekkür ederim işe yaradı.Basit ama bir kere ayarlardan çıkıp geri gelmeniz gerekiyor.
Ayarlar>Ekran Süresi>Tüm Etkinlikleri Görüntüle> Sayfanın en altındaki Bildirimler menüsü (eğer kestirmeler gözükmüyorsa sayfanın üstünden tarihi geriye çekin> Kestirmeler seçeneğinin yanında ayarlar menüsü çıkmayacak bu yüzden Ayarlar uygulamasını kapatın ve sonra tekrar aynı sırayla ayarlardan kestirmelere gelin> Kestirmeler aktif olacak ve tıkladığınızda bildirimler sekmesi açılacak.
İstediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
Ekran görüntüleri;
Eki Görüntüle 227285
Eki Görüntüle 227286
Eki Görüntüle 227287
Eki Görüntüle 227288