iPhone 12 mini kırılmaz cam önerisi

Önerdiğiniz ürünün kendi sitesinde hiç yorum yok, Amazon üzerinde 1 adet yorumu var. Neye göre bu ürünü önerdiniz acaba?
Markaya ait kullanmış olduğum ürünlerin kalitesini beğendiğim için önerdim. Kendi siteleri üzerinden yapmış olduğum alışverilerde bir sorun yaşamadım.

Sanırım anti-blue sipariş edeceğim, bu özellik güneş ışınlarının yansımasını engelliyormuş sanırım doğru mu biliyorum?

Sanırım anti-blue sipariş edeceğim, bu özellik güneş ışınlarının yansımasını engelliyormuş sanırım doğru mu biliyorum?
Evet güneş ışınlarına karşı rahat görüş sağlar yazıyor.

Önerdiğiniz ürünün kendi sitesinde hiç yorum yok, Amazon üzerinde 1 adet yorumu var. Neye göre bu ürünü önerdiniz acaba?
Spigen çok bilindik ve güvenilir kendim de kullanıyorum önerilmeseydi ben önerirdim. Satıcısı Amazon olduğu için güvenilir, değerlendirmeleri de var bence alabilirsin. Sadece takmakta zorlanmamak için ve uzun kullanma amacıyla kitiyle birlikte 2 tane alabilirsin. Hem düzgün yerleştirmiş olursun hem yıllarca kullanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…