Merhaba arkadaşlar, 12 mini için kırılmaz cam arıyorum. Piyasada çok fazla yan markalı ve kalitesinden emin olunmayan ürünler var, düzgün markalı ve istediğim gibi bir ürün bulamadım. Bütçe kısıtlamam yok sadece bilinen bir marka ve güvenilir bir ürün olsun istiyorum ve üst kısmı çentiksiz olmalı, tüm ekranı kaplamalı. Privacy de olabilir. Güzel bir ürün önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim <3
Detaylar
Kim cevapladı?Fena fikir değil ama ne taktıkları belli değil markalı bir şey istiyorum.MediaMarkt sınırsız ekran koruyucu satıyor. Ben zamanında 350 TL’ye yaptırmıştım. İstediğim zaman gidip değiştiriyorum. Şu ana kadar taktıkları koruyucu da üzmedi. İsterseniz gidip sorabilirsiniz.
serdar
Yetkin
- Makaleler
- 1
Telefon aksesuarında Spigen markasını tercih ediyorum ve aşırı memnunum. Amazon TR, Iphone 12 Mine Cam Ekran Koruyucu
Son düzenleme:
Marka olarak ne taktıklarını ben de bilmiyorum. Hiçbir zaman da sormadımFena fikir değil ama ne taktıkları belli değil markalı bir şey istiyorum.
Konuyu okuduğunuza emin misiniz?Telefon aksesuarında Spigen markasını tercih ediyorum ve aşırı memnunum. Amazon TR, Iphone 12 Mine Cam Ekran Koruyucu
MVP
Başarılı
serdar
Yetkin
- Makaleler
- 1
Çentiksiz kısmını atlamısım. Tam ekran ve privacy olarak Buff Labs markasının iPhone 12 Mini 5D Privacy Ekran Koruyucu ürününe bakabilirsiniz.
Çentiksiz kısmını atlamısım. Tam ekran ve privacy olarak buff labs markasının iPhone 12 Mini 5D Privacy Ekran Koruyucu ürününe bakabilirsiniz.
Önerdiğiniz ürünün kendi sitesinde hiç yorum yok, Amazon üzerinde 1 adet yorumu var. Neye göre bu ürünü önerdiniz acaba?