O zaman geç ama bana soracak olursan 4 senelik bir telefona 34/35 bin₺ para bağlamam.
Oneriniz ucuk kacık bır fıyat olmadan nedir?
O zaman geç ama bana soracak olursan 4 senelik bir telefona 34/35 bin₺ para bağlamam.
iPhone 16e, kamerasında sadece geniş açı eksik. İşlemcisi önerilen diğer telefonların işlemcilerine kıyasla bana göre çok çok daha iyi. 48 bin liralık telefona A18 Bionic çip yerleştirmişler, AI özellikleri de bulunuyor. iPhone 14-15 alacağına daha az para ver daha iyi çipli iPhone 16e'yi al.
Yaptirdiysan ve guzel para harcadigini dusunuyorsan alet olene kadar kullan bence. Sonrasinda degistirirsin. Yaptirmaya o kadar para harcayacagina madem kafanda da boyle dusunce var, sifirini alsaymissin daha iyiymis.
Emin ol pili yaptirirsan bile toplam maliyetin yuksek ihtimal sifir bir telefonun asagisinda (yakin da olsa tahminen) kalacaktir. Alet tamamen olene kadar kullan bence dedigim gibi. Agir bakima sokmadan once sifir telefonu dusunseydin desteklerdim, gordugun gibi bir yerini yaptirinca diger yerler de ariza cikariyor ve sonsuz bir donguye giriyorsun.Hocam haklı olabılırsınız de pıl saglıyı 6 ayda 86'dan 85 2 haftada 84e dustu daha da ıcıme kurt dusurdu.
Emin ol pili yaptirirsan bile toplam maliyetin yuksek ihtimal sifir bir telefonun asagisinda (yakin da olsa tahminen) kalacaktir. Alet tamamen olene kadar kullan bence dedigim gibi. Agir bakima sokmadan once sifir telefonu dusunseydin desteklerdim, gordugun gibi bir yerini yaptirinca diger yerler de ariza cikariyor ve sonsuz bir donguye giriyorsun.
Değişime gerek yok. Ancak Android amiral gemisi alırsanız mantıklı.3 senedir bende olan 0 olarak aldığım 12 Pro cihazim yaklaşık 4-5 ay önce ahize problemi ve yaklaşık 1 ay önce de anakart ve Face ID sorunu çıkarttı. Bunları yaptırdım ama gerçekten çok pahalı tuttu. Sizce 12 Pro'yu kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa sıfır 13 mu almalıyım ve arasındaki fark olarak deneyim olarak ne kadar bir değişiklik hissederim? Yani arasındaki teknik vesaire farkları söylerseniz çok iyi olur. Bütçem de kısıtlı zaten, 12 Pro'yu yaptırmaya çok para verdim. Bir de satacağım, üstüne ekleyeceğim. Sizce 13 almak daha mantıklı mi? 12 Pro'dan sonra ne gibi farklar olur 13'te? Bir de emın olamadım, acaba 13 degıl de 14 mu alsam? Gercı ıslemcılerı falan aynı, bosu bosuna 10K daha vermek mantıklı gelmedı bana açıkçası. Onerılerınız ne yonde olur?