semih ünal

Uzman
iPhone 12 Pro Max model. Tarayıcıda Twitter'i açmıyor, 100 Mb'lık bir uygulama indirme yapıyorum, 2 saat yazıyor. Sanki VPN açık da TR sunucusu açılmıyormuş gibi. Nedeni nedir?

İnstagramda video açıyorum, sorun yok. Görsel yükledim buraya, %79'da biraz bekledi, 10 saniye sonra dosya yüklendi. Hücreselde denedim yine aynı.

Safarinin tüm Web verilerini sildim düzeldi. Şimdi hemen indiriyor, sanırım çerezlere virüs ekledi.

Dosya Ekleri

• IMG_0034.webp
    IMG_0034.webp
    66,1 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
iPhone 12 Pro Max model. Tarayıcıda Twitter'i açmıyor, 100 Mb'lık bir uygulama indirme yapıyorum, 2 saat yazıyor. Sanki VPN açık da TR sunucusu açılmıyormuş gibi. Nedeni nedir?

İnstagramda video açıyorum, sorun yok. Görsel yükledim buraya, %79'da biraz bekledi, 10 saniye sonra dosya yüklendi. Hücreselde denedim yine aynı.

Safarinin tüm Web verilerini sildim düzeldi. Şimdi hemen indiriyor, sanırım çerezlere virüs ekledi.
İnternet hızınızla ilgili yaşadığınız sorunu çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. Mobil Veriyi Kontrol Edin:
- Ayarlar > Hücresel seçeneğine gidin ve mobil verinin açık olduğundan emin olun.
- Verinin hangi uygulamalarda kullanıldığını kontrol edin.

2. VPN'i Kontrol Edin:
- Eğer bir VPN kullanıyorsanız, devre dışı bırakın ve bağlantıyı tekrar kontrol edin.

3. Ağ Ayarlarını Yenileyin:
- Ayarlar > Genel > Sıfırlama > Ağ Ayarlarını Sıfırla'ya gidin. Bu, Wi-Fi şifrelerinizi ve ağ ayarlarınızı sıfırlayacaktır.

4. Uygulamaları Güncelleyin:
- Uygulama Store’u açarak güncellemeleri kontrol edin ve gerektiğinde tüm uygulamaları güncelleyin.

5. Yeniden Başlatın:
- Telefonunuzu kapatıp açarak geçici ağa bağlı sorunları giderebilirsiniz.

6. Tarayıcı Verilerini Temizleyin:
- Tarayıcı geçmişinizi ve verilerini temizledikten sonra yeniden deneyin.

7. İnternet Bağlantısını Kontrol Edin:
- Farklı bir Wi-Fi ağına bağlanarak internet hızını kontrol edin. Eğer hız bariz bir şekilde artıyorsa, mevcut Wi-Fi ağında sorun olabilir.

8. Yazılım Güncellemelerini Kontrol Edin:
- Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme kısmından en son iOS sürümünü kontrol edin ve güncelleyin.

Sorun devam ederse, belirli bir uygulama ile ilgili gözlem yapın veya uygulama izinlerini kontrol edin.