Dieter Hellstorm

Başarılı
Yer
İstanbul
Başlıkta belirtiğim gibi iPhone 12 Pro veya iPhone 13 almayı düşünüyorum fakat hangisinin daha iyi performans var? Hangisinin daha iyi kamerası var? Artıları eksileri neler? Bunları tam olarak bilmiyorum. arada kaldım. Bu yüzden size danışayım dedim. Sizce hangisi alınmalı?

Yanlış bilgi: iPhone 12 Pro’da 120 Hz ekran yoktur.
Başlıkta belirtiğim gibi iPhone 12 Pro veya iPhone 13 almayı düşünüyorum fakat hangisinin daha iyi performans var? Hangisinin daha iyi kamerası var? Artıları eksileri neler? Bunları tam olarak bilmiyorum. arada kaldım. Bu yüzden size danışayım dedim. Sizce hangisi alınmalı?
iPhone 12 Pro'da telefoto var. Şu dönemde telefoto olmayan telefonla fotoğraf çekilmez. Ayrıca biri 120 hz biri 60 hz.

Başlıkta belirtiğim gibi iPhone 12 Pro veya iPhone 13 almayı düşünüyorum fakat hangisinin daha iyi performans var? Hangisinin daha iyi kamerası var? Artıları eksileri neler? Bunları tam olarak bilmiyorum. Arada kaldım. Bu yüzden size danışayım dedim. Sizce hangisi alınmalı?

İkisi de yavaştan güncellemeleri sona gelen cihazlar 13 biraz daha dayanır da yani o da eskiyecek 12 Pro ile 13 arasında çok fark yok diye biliyordum ama ben 12 Pro derdim.

İkisi de yavaştan güncellemeleri sona gelen cihazlar 13 biraz daha dayanır da yani o da eskiyecek 12 Pro ile 13 arasında çok fark yok diye biliyordum ama ben 12 Pro derdim.

iPhone 13'ün bile güncelleme ömrü yavaştan doluyor diyorsanız siz bence en kötü iPhone 20 falan alın.