Hocam o telefonları yoktan satıyorlar 11 12 dönemi bitiyor Max 3 bilemedin 4 yıl verdim telefona rakibi Samsung bile ne zamanki eski telefonlarına hala güncelleme veriyor Apple çok hızlı kesiyor. Ayrıca verdiği güncellemeler de bence telefonu yavaşlatıyorlar o güncellemelerle.

Dediğiniz şey tam tersi için geçerli aslında. Apple hâlâ eski cihazlarına güncelleme veriyor. 2023'ün başında iPhone 5S ve iPhone 6'ya da güncelleme vermişti. Apple'ın hızlı destek kestiği falan yok. iPhone 13 3-4 yıl değil, çok daha uzun süreler boyunca güncelleme alacak. Siz kendinizi kandırmaya devam edin.

Dediğiniz şey tam tersi için geçerli aslında. Apple hâlâ eski cihazlarına güncelleme veriyor. 2023'ün başında iPhone 5S ve iPhone 6'ya da güncelleme vermişti. Apple'ın hızlı destek kestiği falan yok.

Hocam ben sizinle bu konuda anlaşabileceğimi düşünmüyorum tartışma çıkmaması adına iyi sosyaller diliyorum :)

iPhone 12 Pro kullanan birisi olarak yorum yapayım. Alma kardeşim. Bu telefon çıktığı dönem için mükemmel bir cihazdı. Hala güzel bir cihaz ama alınmaz. Neden biliyor musun? Çünkü artık eskidi ve bu paralara Android tarafında daha güzel muadilleri var. Kaldı ki son yapay zeka gelişmelerinden sonra 15 Pro falan kullanmıyorsan çöp oldu eski modeller.

12 Pro açıkçası şu an batarya sıkıntıları yaşayan bir model. Apple 12 serisinin bataryaları konusunda cimri davranmıştı o dönem. 12 serisinde bataryadan yakındığı için kullanıcılar, 13 serisi batarya odaklı gelmişti. 12 Pro ile bir günü çıkarmak çok zor artık. Ne 12 Pro alınır ne de 13 artık. Kötü bir telefon değil ama şu an bulunduğu fiyatı da hak etmiyor ikisi.