iPhone 12 Pro VS Server Kayıtlı Xiaomi 14T Pro

Eanas

Başarılı
Merhabalar, başlıkta da görebileceğiniz üzere bu 2 telefon arasında kaldım. Benim için öncelik genel olarak iyi bir kamera performansı sunması. İki telefon arasından sebepleriyle hangisini tavsiye edersiniz? Server kayıtlı şekilde alınabilir mi, ileride kapanma gibi bir durum olur mu acaba?

Bütçeniz nedir?
Eğer kameraya önem veriyorsanız iki cihazı da önermem ama 14t Pro üzmez bütçenize göre daha iyi cihazlar önerebiliriz.

14t Pro hem daha güncel, hem kamera konusunda daha iyi. 14t Pro server kayıtlı daha ucuza alacaksınız ama garantisi yok cihazın.

Bütçeniz nedir?
Eğer kameraya önem veriyorsanız iki cihazı da önermem ama 14t Pro üzmez bütçenize göre daha iyi cihazlar önerebiliriz.
Bütçem 20-25k arası. Alternatif cihazlar da önerebilirsiniz tabii ki ama bu 2 cihaz özelinde hangisi daha mantıklı yorumlarsanız çok sevinirim

Eğer 1 yıl içerisinde satıp yükseltirim dersen 12 Pro al, yok ben kullanırım daha diyorsan 14T Pro. 0 olarak s24fe alabilirsiniz, o da güzel cihaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…