Ekosistem için şu an 15 bile kurtarır seni. Ben 17 aldım, bir beklentim de yok çok kullandığım söylenemez. Fazla fiyat farkı vermene değeceğini de düşünmüyorum.

Kasası ekranı, sence daha açıklama yapmaya gerek var mı? Hiç mi haberlere bakmıyorsun?
Kasası ekranı ne? Madem o kadar haberlere bakıyorsun açıklama yapsana bana bir ne var kasasında ve ekranında? Adamlar M silikon serisi gücü ve tasarımında işlemci koymuşlar telefona, kasa ekran diye saçmalıyorsun.

Ekosistem için şu an 15 bile kurtarır seni. Ben 17 aldım, bir beklentim de yok çok kullandığım söylenemez. Fazla fiyat farkı vermene değeceğini de düşünmüyorum.

Yok hocam 15 kurtarmaz. Lightning var pil süresi sıkıntı yapay zekâ yok bir şey yok. 17 yeter ama bence de. Gerçi karıştırdım Type-C var da AI olmadan ne kadar ekosistem olur şüpheli. Bütçe varken tercih edilmesi saçma çünkü fiyatını asla hak etmiyor.

Son düzenleme:
Bütçe var ise tabii ki en güncel modeli almak lazım. 17 Pro Max'e göre uçurum gibi fark olmasa da var yine arada farklar. Hareketli diyafram, daha verimli işlemci, daha küçük dinamik ada, daha büyük soğutma sistemi ve en önemlisi artık daha da hızlı şarj olabiliyor. Pil ömrü daha iyi diyorlar tabii bir tık daha. Zaten 17 Pro Max'in pili gayet iyi gidiyor.

Ama 17 Pro Max'ten 18 Pro Max'e geçenler aman aman bir yükseltme hissetmediklerini söylediklerini ben çok okuyorum. Şahsen 17 Pro Max kullanıyorum, tavsiye ederim bu arada.