iPhone 12 Pro VS Server Kayıtlı Xiaomi 14T Pro

S24FE yada 14T bakılabilir sıfır olarak.
Bütçem 20-25k arası. Alternatif cihazlar da önerebilirsiniz tabii ki ama bu 2 cihaz özelinde hangisi daha mantıklı yorumlarsanız çok sevinirim

Onun dışında 14T Pro.

Server kayıt güvenli midir acaba, ileride sorun yaşatır mı?
Sorun yaşatmaz. Çok çok nadir belki bir sorun olur.

Bütçem 20-25k arası. Alternatif cihazlar da önerebilirsiniz tabii ki ama bu 2 cihaz özelinde hangisi daha mantıklı yorumlarsanız çok sevinirim

O zaman 14t Pro daha iyi bir tercih olabilir.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim, 14T Pro'ya daha sıcak bakıyorum muhtemelen onu alacağım. Server kayıtta güncelleme ya da sıfırlama yaptığımızda kayda bir şey oluyor mu acaba?

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim, 14T Pro'ya daha sıcak bakıyorum muhtemelen onu alacağım. Server kayıtta güncelleme ya da sıfırlama yaptığımızda kayda bir şey oluyor mu acaba?
Bir sıkıntı olmaz Server kayıtta.

Server kayıt güvenli midir acaba, ileride sorun yaşatır mı?
Hocam IMEI yeni bir telefondan atıldıysa sorun olmaz ancak eski bir telefondan atıldıysa 4,5G kullanamayabilirsiniz. Server kayıt dediğimiz şey cihaza root atmadan, sadece dosyalar düzenlenerek yapılan bir işlem. Normal şekilde IMEI atarken cihazın kilidini açmanız ve root atmanız gerekiyor. Bu IMEI daha güvenli oluyor. Emin değilim ancak format atınca da IMEI'nin uçmaması lazım.

Tek kötü yanı hangi cihazın IMEI'sinin kullanıldığı. Örnek veriyorum, eğer S3 IMEI'si kullanıldıysa (S3 sadece 3G destekliyor) cihazda maksimum 3G kullanabilirsiniz. Yine örnek veriyorum S6 IMEI'si kullanıldıysa (4,5G desteği var) sorun çıkartmaz.

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Xiaomi'nin işletim sistemi eskisi gibi mi acaba? Kullanımda herhangi bir problem yaşatır mı sizce?

Hocam eskisi gibi dediğiniz 2023 dönemlerindeki haliyse birazcık değişti ancak hala o hissiyatı veriyor.

Server kayıtlı 14T pro tercih edebilirsin, daha iyi bir telefon. İstersen tek istersen çift sim kayıt yaptırırsın. Sıfırlama - güncelleme sorunsuzca yapabilirsin, sıkıntı yaratmaz server kayıt. TR cihazı gibi kullanıyorsun yani hiç bir fark yok. Tek eksiği yurt dışı cihazların garantileri ve servis hizmetleri olmuyor. Eğer benim için garanti önemli dersen yurt içi 14T veya S24 fe bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…