Subaru Yetkili Servis Yetkin Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 869 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 367 Yer SUBARU Corporaiton 11 Nisan 2026 #1 Şu anda iPhone 12 kullanıyorum ve iOS 26.3 yüklü. Telefon artık sürekli kasmaya ısınmaya başladı. İmzalı olmayan sürüme düşürmenin bir yolu var mı?
Şu anda iPhone 12 kullanıyorum ve iOS 26.3 yüklü. Telefon artık sürekli kasmaya ısınmaya başladı. İmzalı olmayan sürüme düşürmenin bir yolu var mı?
Guilty Conscience Üstün Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 1.338 Çözümler 27 Beğeniler 1.426 Yer ALANYA 11 Nisan 2026 #2 Apple o kapıyı çoktan mühürledi, imza yoksa o sürüm artık hayal. Ya temiz bir dfu atıp sistemi sıfırla ya da bataryayı değiştir.
Apple o kapıyı çoktan mühürledi, imza yoksa o sürüm artık hayal. Ya temiz bir dfu atıp sistemi sıfırla ya da bataryayı değiştir.
Heisenberg Yetkin Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 520 Çözümler 2 Beğeniler 252 11 Nisan 2026 #3 Bende 16’da kalsaydım diyorum keşke ama o tren çoktan gitti.
KS KS Subaru Yetkili Servis Yetkin Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 869 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 367 Yer SUBARU Corporaiton 11 Nisan 2026 #4 Guilty Conscience dedi: Apple o kapıyı çoktan mühürledi, imza yoksa o sürüm artık hayal. Ya temiz bir dfu atıp sistemi sıfırla ya da bataryayı değiştir. Genişletmek için tıkla... Hocam ısınınca felaket kasıyor telefon. Pil orijinal sağlık 84'te. 26'yı büyük bir heves ile yüklemiştim. Ama şimdi pişman oldum.
Guilty Conscience dedi: Apple o kapıyı çoktan mühürledi, imza yoksa o sürüm artık hayal. Ya temiz bir dfu atıp sistemi sıfırla ya da bataryayı değiştir. Genişletmek için tıkla... Hocam ısınınca felaket kasıyor telefon. Pil orijinal sağlık 84'te. 26'yı büyük bir heves ile yüklemiştim. Ama şimdi pişman oldum.
Guilty Conscience Üstün Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 1.338 Çözümler 27 Beğeniler 1.426 Yer ALANYA 11 Nisan 2026 #5 Subaru Yetkili Servis dedi: Hocam ısınınca felaket kasıyor telefon. Pil orijinal sağlık 84'te. 26'yı büyük bir heves ile yüklemiştim. Ama şimdi pişman oldum. Genişletmek için tıkla... Bataryayı değiştirmelisin bence yetkili serviste.
Subaru Yetkili Servis dedi: Hocam ısınınca felaket kasıyor telefon. Pil orijinal sağlık 84'te. 26'yı büyük bir heves ile yüklemiştim. Ama şimdi pişman oldum. Genişletmek için tıkla... Bataryayı değiştirmelisin bence yetkili serviste.