Halihazırda iPhone X kullanıyorum ve iOS 16 olduğu için çoğu uygulama yüklenmiyor ve telefon artık hantallaştı. Bir işe girince 13 almayı düşünüyorum fiyatları 22.000, 24.000 TL arası. Normalde 11 Pro düşünüyordum ama almışken bir daha değiştirmek istemiyorum. Aralarında ne fark var bilmiyorum. Sizlerin de önerilerinizi almak istedim.
Halihazırda iPhone X kullanıyorum ve iOS 16 olduğu için çoğu uygulama yüklenmiyor ve telefon artık hantallaştı. Bir işe girince 13 almayı düşünüyorum fiyatları 22.000, 24.000 TL arası. Normalde 11 Pro düşünüyordum ama almışken bir daha değiştirmek istemiyorum. Aralarında ne fark var bilmiyorum. Sizlerin de önerilerinizi almak istedim.
iOS 26 geçilmemiş temizinden alınır. iOS 26 kullanıp pilden memnun olan yok. Aynı bütçede Android tarafında da çok güzel cihazlar var S24 gibi.
Ama iOS'tan vazgeçmem denilirse yapacak bir şey yok.
Hocam 13 alınmaz ama 13 Pro alınabilir. Mesela ablamda IP14 var ama 60 Hz feci göz kanatıyor. İkinci el olarak temizini bulursanız 13 Pro öneririm kamera ve işlemci açısından çok iyi bir cihaz ve 120Hz ile aşırı akıcı geliyor. Sıfır alacaksanız S24 öneririm ben o fiyat bandına. Pro Max büyüklüğünde bir telefon ararsanızda S25 FE işinizi görür.