Arkadaşlar merhaba. Cumartesi günü batarya değişimi için randevu aldım. iPhone 13’ümün pil sağlığı yüzde 68’e düştü. Batarya yenilendiğinde tekrar yüzde 100 oluyor değil mi? Bir de gitmeden önce, daha önce hiç deneyimim olmadığı için soruyorum; telefonu sıfırlamam daha iyi olur mu?
Detaylar
Kim cevapladı?Sıfırlamanıza gerek yok, pil sağlığı pil değişince tekrar %100 olur.Arkadaşlar merhaba. Cumartesi günü batarya değişimi için randevu aldım. iPhone 13’ümün pil sağlığı yüzde 68’e düştü. Batarya yenilendiğinde tekrar yüzde 100 oluyor değil mi? Bir de gitmeden önce, daha önce hiç deneyimim olmadığı için soruyorum; telefonu sıfırlamam daha iyi olur mu?
Evet 100 olur, sıfırlamana gerek yok.Arkadaşlar merhaba. Cumartesi günü batarya değişimi için randevu aldım. iPhone 13’ümün pil sağlığı yüzde 68’e düştü. Batarya yenilendiğinde tekrar yüzde 100 oluyor değil mi? Bir de gitmeden önce, daha önce hiç deneyimim olmadığı için soruyorum; telefonu sıfırlamam daha iyi olur mu?
BirForumcuKişi
Üstün
100 olur orijinal Apple servisinde yaptırıyosan problem olmaz ama yan sanayi takacaklarsa pilini chipini aktarmazlarsa uyarı verir iki durumdada sağlık görünür.
Cevabınız için teşekkürler. Biraz güven sorunu yaşıyorum da o yüzden sıfırlamayı düşündüm. Verilerimin görülmesini istemiyorum da. En kötü şarjı tamamen bitirip öyle teslim ederim telefonu.Sıfırlamanıza gerek yok, pil sağlığı pil değişince tekrar %100 olur.
Orijinal taktıracağım. 4249 TL biraz tuzlu ama en azından güvenilir olacak.100 olur orijinal Apple servisinde yaptırıyosan problem olmaz ama yan sanayi takacaklarsa pilini chipini aktarmazlarsa uyarı verir iki durumdada sağlık görünür.
Piliniz değişirken bekleyebilirsiniz, cihazınızda servis modu varsa açabilirsiniz, zira Apple KVKK'yı çiğneyecek değil ya.Cevabınız için teşekkürler. Biraz güven sorunu yaşıyorum da o yüzden sıfırlamayı düşündüm. Verilerimin görülmesini istemiyorum da.
Son düzenleme:
Haklısınız teşekkürler ancak dediğiniz gibi bir mod yok maalesef Apple’da.Piliniz değişirken bekleyebilirsiniz, cihazınızda servis modu varsa açabilirsiniz, zira Apple KVKK'yı çiğneyecek değil ya.
Apple veya Apple Premium Reseller ortakları servis hizmeti sağlıyor bu bağlantıdan ortalama ücretlerini öğrenebilirsiniz,
Bu bağlantıdan adresinize en yakın olan servis için randevu alabilirsiniz. Yerinde hizmet verenler 2-4 saat içerisinde teslim ediyor.
Bu bağlantıdan adresinize en yakın olan servis için randevu alabilirsiniz. Yerinde hizmet verenler 2-4 saat içerisinde teslim ediyor.
BirForumcuKişi
Üstün
Haklısınız teşekkürler ancak dediğiniz gibi bir mod yok maalesef Apple'da.
Bence değmez hocam 4'te 1 fiyatına el beceriniz varsa Deji marka takabilirsiniz gayet basit işlem abimin 13üne yuksek mAh pil taktım sorunsuz kulanıyor.
Biraz beceriksizimdir bu konularda ama batarya konusunda çok hassas ve tedirgin biriyim orijinal olmayınca çekiniyorum.Bence değmez hocam 4'te 1 fiyatına el beceriniz varsa Deji marka takabilirsiniz gayet basit işlem abimin 13üne yuksek mAh pil taktım sorunsuz kulanıyor.