İlkay Demir 1

Yetkin
Herkese selam,
%75 pil sağlığında bir iPhone 13 cihazım var. Cihaz aktif olarak kullandığım cihaz. Şu an güncel iOS 26 yüklü ve 27'ye geçip geçmeme konusunda kararsız kaldım. Kimileri cihazların hızlandığını ancak pil tüketimini ciddi şekilde arttırdığını bildiriyor. Kimileriyse bir değişiklik yok diyor. Benim durumumda olsanız ne yapardınız, güncellemeyi hemen yükler miydiniz?

Şu pil kullanımı arttı muhabbetini artık ciddiye almayalım. Her majör update sonrası olur bunlar. Sonraları düzelir. Mac'lerin Indexlemesi güncelerce sürüyor.

Reddit'te herkes 18'de kalınması gerektiğini söylüyorlardı. Ben 26'ya geçtiğim için arada kaldım. Ben sizin yerinizde olsam bir süre daha beklerdim.

Herkes 27 cok iyi diyor ben de iPhone 11'le gectim bakalim 18'den sonra nasıl gelecek.

İzlenimlerinizi ara ara paylaşabilirseniz çok sevinirim.

O halde şimdilik beklemeye karar verdim. Birkaç sürüm daha çıktıktan sonra yüklerim ben de.

Reddit'te herkes 18'de kalınması gerektiğini söylüyorlardı. Ben 26'ya geçtiğim için arada kaldım. Ben sizin yerinizde olsam bir süre daha beklerdim.

İzlenimlerinizi ara ara paylaşabilirseniz çok sevinirim.

O halde şimdilik beklemeye karar verdim. Birkaç sürüm daha çıktıktan sonra yüklerim ben de.

Unutmazsan bu konuya tekrardan dön.

Yaklasik 1.5 saattir kullaniyorum akiyor. Pil icin net bir sey diyemem bariz bir tuketim hissetmedim ama animasyonlar, gecisler akiyor.