Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2025'te iPhone 13 hala alınır mı? 3-4 sene götürür mü? Almayı düşünüyorum. Yurt dışı 14 Pro ile aradayım ama yurt dışı olunca iki telefonla uğraşmak istemiyorum. Ne düşünüyorsunuz?
Hayır sadece iPhone. 14 ile arada fark yok deniyor. 12 zaten alınmaz. YD 14 pro ile aradayım. İkinci el 15 bütçeme uygun bulsam 15 alırım da onlar da hep yurt dışı. Pro harici yd almam.
Apple ıntelligence'ı 16 sonrasına vermekte ısrar edip etmemelerine bağlı bence değmez fiyatı nedir?
Edit konunun devamını okudum öneri verilebilecek model yok karar verilmiş bile.
Sadece iPhone istiyorsan paranın yettiği en yüksek sayıyı alacaksın, önerilik bir durum yok Yurt dışı alacağın cihaz 4 ay kapalı olacak, farkındasın. İki telefon taşımak da istemediğine göre...
Bence yeni gelecek olan güncelleme ve Apple Intelligence'in de artık Türkçe destekleyecek olması sebebiyle iPhone 16e'nin değeri artacak. 13 almaktansa 16e tavsiye ederim.