iPhone 13 hâlâ alınabilir mi?

Kişisel olarak 16 alabiliyorsanız 16 alın, e serisi özelliklerini falan bildiğim kadarıyla benim gözümde kullanıcıyla nasıl dalga geçeriz demenin bir model çıkartalım da bunu yapalım demenin yolu, ne kadar katılıyorsunuzdur bilmiyorum ama, benim ideolojik sayılabilecek düşüncelerimi hiçe sayıp geçerseniz 16e alın geçin. İyi forumlar.

13 ile iOS 26’dayım cihaz akıyor ama alınmaz. Bu bütçedeki Android’lerden iyidir ama eski bir iPhone sonuçta. Bütçe yükseltip min S25 alınmalı bence.

iPhone 13, elde var ise 3-4 sene daha götürür ancak bu saatten sonra sıfır olarak alınması gereken bir telefon değil maalesef. iPhone 14 Pro güzel olur ancak onda da Apple Intelligence yok. Size tavsiyem, en kötü iPhone 15 Pro veya iPhone 16e'ye çıkmanız olacaktır.

iPhone 13, elde var ise 3-4 sene daha götürür ancak bu saatten sonra sıfır olarak alınması gereken bir telefon değil maalesef. iPhone 14 Pro güzel olur ancak onda da Apple ıntelligence yok. Size tavsiyem, en kötü iPhone 15 Pro veya iPhone 16E'ye çıkmanız olacaktır.

Şu an 16e ve 16 aşağısı alınmamalı. 14 Pro'dan aşağı Pro serisi alınmamalı. Bu da TR cihazı olarakmin 39k ediyor.

Şu an 16e ve 16 aşağısı alınmamalı.

Neden hocam? iPhone 15 Pro serisi gayet güzel; Apple Intelligence desteği var, çok güçlü bir çipe, iyi bir kamera paketine ve iyi bir ekrana sahip. Apple'ın güncel olarak bütün teknolojilerini destekleyen bir seri. 16 serisinin yanında 15 Pro serisi de gayet alınabilir durumda.

Neden hocam? iPhone 15 Pro serisi gayet güzel; Apple ıntelligence desteği var, çok güçlü bir çipe, iyi bir kamera paketine ve iyi bir ekrana sahip. Apple'ın güncel olarak bütün teknolojilerini destekleyen bir seri. 16 serisinin yanında 15 Pro serisi de gayet alınabilir durumda.

14 Pro'dan aşağı Pro serisi alınmamalı.

Yazıyı tam okumadınız sanırım.

Geri
Yukarı Alt