Makaleler
3
Elimde telefonu şarj edebileceğim hiçbir şey yok şu anda. Evet, Lightning kablom da yok. Ne önerirsiniz? Kablosuz şarj ilgimi çekiyor, alınır mı? Teknoloji oturdu mu? Yoksa eski usul adaptör + kablo mu önerirsiniz?

Özellikle Apple'ın orijinal kazık fiyatlarına göre uygun, ancak kalite olarak da çok da kötü olmayan alternatifler arıyorum.

Son düzenleme:
Elimde telefonu şarj edebileceğim hiçbir şey yok şu anda. Evet, Lightning kablom da yok. Ne önerirsiniz? Kablosuz şarj ilgimi çekiyor, alınır mı? Teknoloji oturdu mu? Yoksa eski usul adaptör + kablo mu önerirsiniz?

Özellikle Apple'ın orijinal kazık fiyatlarına göre uygun, ancak kalite olarak da çok da kötü olmayan alternatifler arıyorum.
Spigen’i bir düşünebilirsin. iPhone 11 için 27W adaptörünü kullanmıştım, gayet memnun kaldım. Performansı oldukça iyi ve güvenilir. Tavsiye ederim.

45watt ama sizin telefonunuzu destekliyor. Telefonunuz 20watt USB pd hızlı şarj teknolojisini kullanıyor. Yani bununla tam uyumlu. Ben MacBook, iPhone, iPad, nothing Phone 1 ve Galaxy Tab S8'de kullanıyorum. Sıkıntı yok.

Son düzenleme: