6S'i WhatsApp PC'de kullanamıyorsunuz. Ayrıca bu sene desteği bitecek diye biliyorum.Günümüzde hala daha 6S kullanan var hocam, 5 yıldan fazla bile götürür diye düşünüyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?miraçov
Üstün
@miraçov, peki ne kadar aldınız ve sıfırsa neden? Ekosistem vs yoksa o fiyatlara Android cihazlar hem daha iyi hem daha yeni olurdu.
11 yıldır Android kullanıyordum hocam artık gına geldi.32.199 liraya beyaz rengini Teknosa'dan aldım. 2024 üretimi cihaz.
6S'i WhatsApp PC'de kullanamıyorsunuz. Ayrıca bu sene desteği bitecek diye biliyorum.
iOS 14 üstü sürümlerde WhatsApp hala çalışıyor hocam, iOS 15 için mi destek kesilecek?
erdym
Üstün
Yazılım güncellemesi harici uygulamaları kullanmaya kaç sene daha devam eder iPhone 13? Yani WhatsApp vs desteği hangi yıl çeker?
Duruma göre değişir fakat daha bu yolda 6s, 7, 8, X, XR falan filan var yani kolay kolay desteği çekilmez.
- Makaleler
- 6
11 yıldır Android kullanıyordum hocam artık gına geldi.32.199 liraya beyaz rengini Teknosa'dan aldım. 2024 üretimi cihaz.
Neyse hayırlısıyla kullanın. Taş çatlasın 6 sene gidebilir belki. Daha uzun süre cihazın kendisi dayanmaz gibi.
Daha uzun sürede gidebilir ama önermem.
Herşey çok değişiyor 2-3 sene gider.
- Makaleler
- 4
Ona daha çok vardır sanırım. Gelecek ile ilgili kesin yorum yapmak istemem ancak Apple eğer aynı pattern'i takip ederse 2030 senesini rahat görür.Yazılım güncellemesi harici uygulamaları kullanmaya kaç sene daha devam eder iPhone 13? Yani WhatsApp vs desteği hangi yıl çeker?
heart like a grave
Yetkin
Kullanım yoğunluğuna bağlı hocam. Özellikle pil sağlığı konusu.
Görkem Say
Üstün
Bu tarz sorulari mumkunse almadan sorun zira su an sormanin da tartismanin da pek bir anlami kalmiyor. Uzuldugunuzle kalirsiniz.