Merhaba, 2 gün önce sıfır iPhone 13 aldım 128 GB. iPhone 13, 2021 yılında çıkmış, şu anda 2025 yılındayız. Daha kaç yıl götürür beni? 5 yıl kadar kullanmak istiyorum çünkü.
Vallaha 4 yıllık cihaza verilir mi onun yerine Samsung S serisi alaydınız diyeceğim ama şuan bende telefon arayışında olarak size İphone almakta haksızsınız diyemeyeceğim. İphone 13 kullanan biri olarak size sormak istiyorum sizce alınır mı?

Vallaha 4 yıllık cihaza verilir mi onun yerine Samsung s serisi alaydınız diyeceğim ama şu an bende telefon arayışında olarak size iPhone almakta haksızsınız diyemeyeceğim. iPhone 13 kullanan biri olarak size sormak istiyorum sizce alınır mı?

Hocam 11 yıldır Android kullanıyordum. Samsung, Sony, Oppo gibi markalar kullandım. Artık IOS'a geçmek isteğimden ötürü hem uygun hem de güncel bir telefon kullanmak için iPhone 13 aldım. Hayatımda ilk kez iOS kullanıyorum yani o yüzden net bir şey söyleyemem ama bana kalırsa alınır çünkü ben aldım:)

Bunun net cevabı biraz da sizde saklı. iPhone 6s, 7 örnekleri geçersiz örnekler, mevcut kullanıcılarının %90'ı elinde imkan olsa saniyesinde cihazlarını değiştirir. 7 plus ile istediği uygulamayı yükleyemeyen arkadaşlarım vardı. Telefon ölü mü? Teknik olarak değil ama yaşamıyor da. Çoğunun pili çekilecek dert değil. 13'ün Apple tarafında muhtemelen 3 sene ömrü kaldı, belki de kalmadı. Ondan sonra güncelleme almayı muhtemelen bırakacak. Şu an için 3 sene diyebiliriz. 5 sene kullanılır mı? Ne beklediğinize bağlı olarak evet.

Hocam 11 yıldır Android kullanıyordum. Samsung, Sony, Oppo gibi markalar kullandım. Artık IOS'a geçmek isteğimden ötürü hem uygun hem de güncel bir telefon kullanmak için iPhone 13 aldım. Hayatımda ilk kez iOS kullanıyorum yani o yüzden net bir şey söyleyemem ama bana kalırsa alınır çünkü ben aldım:)
1 sene hevesinizi alın, sonra S26 serisiyle değişirsiniz. :D iPhone'lara iyi para veriyorlar. Çok da bir esprisi yok iPhone'ların ama tabii ki kullanmak istiyorsanız güle güle kullanın, güzel cihaz.

Merhaba, 2 gün önce sıfır iPhone 13 aldım 128 GB. iPhone 13, 2021 yılında çıkmış, şu anda 2025 yılındayız. Daha kaç yıl götürür beni? 5 yıl kadar kullanmak istiyorum çünkü.
Hocam 3-4 sene normal güncelleme gelir ondan sonra bi 2-3 yıl daha güvenlik güncellemeleri geliyor. Güvenlik güncellemelerinden sonra yavaş yavaş uygulama destekleri kesiliyor. Yani 6-7 seneyi götürür. Ben 7+ aldığımda yıl 2017-18 falandı bu yaza kadar kullandım uygulama ve güvenlik güncellemesi desteği devam ediyordu. Eğer imkanınız varsa 13ün piyasası var. Önümüzdeki seneye kadar kullanın temiz kullanırsanız satıp model güncellemesi yapabilirsiniz.

Baya kullanırsın ben iPhone 11 kullanıyorum 2019’da almıştım, hâlâ en ufak kasma donma yok, oyunlarda falan da iyi FPS alıyorum. Tek şarjım artık dayanmıyor, 1 gün bile zor gidiyor.

Hocam 3-4 sene normal güncelleme gelir ondan sonra bi 2-3 yıl daha güvenlik güncellemeleri geliyor. Güvenlik güncellemelerinden sonra yavaş yavaş uygulama destekleri kesiliyor. Yani 6-7 seneyi götürür. Ben 7+ aldığımda yıl 2017-18 falandı bu yaza kadar kullandım uygulama ve güvenlik güncellemesi desteği devam ediyordu.
O telefon bugünden itibaren 7 sene götürsün, beni bul sana o zamanın en iyi iPhone'undan alacağım, kendime de alacağım. İmkansız 7 sene.