Evet gider. Telefonlar da atom mu parçalıyoruz? Tek işi Safari'ye girsin. Twitter'a girsin, WhatsApp'tan mesaj atsın.Elindeki XR'ın 4 sene daha gideceğine inanıyor musun? Mesajı doğru okuyun.
Detaylar
Kim cevapladı?Tamam hocam. 2-3 seneye bazı uygulamaları indiremeyip belki de WhatsApp kullanamayınca haberleşiriz tekrar.Evet gider. Telefonlar da atom mu parçalıyoruz? Tek işi Safari'ye girsin. Twitter'a girsin, WhatsApp'tan mesaj atsın.
- Makaleler
- 6
Evet gider. Telefonlar da atom mu parçalıyoruz? Tek işi Safari'ye girsin. Twitter'a girsin, WhatsApp'tan mesaj atsın.
Uygulama desteği devam eden (WhatsApp, YouTube vs için) iPhone 6s-7 ve 8 serisi telefonlar kullananları görüyorum, hem yurt dışı hem TR de kullananlara baktığımda günlük kullanımda takılma, donma vs yaşanıyor. Evet çok iş yapmasan bile telefon yıpranıyor.
Muhtemelen 1-2 seneye yaşayabilirsin belki o sorunları.
Dostum şuan en son sürüm olan 18.6'da telefon. 18.7'de gelecek ve sence 2 seneye uygulama desteği mi kesilecek? xDTamam hocam. 2-3 seneye bazı uygulamaları indiremeyip belki de WhatsApp kullanamayınca haberleşiriz tekrar.
Dostum sen şimdi 7 Plus ile XR'ı aynı kefeye mi koyuyorsun? Yani 7 Plus'ı gösterip XR vs de mi böyle olacak diyorsun?
Evet, 2 ya da 3 sürüm eskide kaldığında desteği genelde kesiliyor, bazı uygulamalar daha da çabuk kesiyor. Yukarıdaki haberi okuyabilirsiniz.Dostum şuan en son sürüm olan 18.6'da telefon. 18.7'de gelecek ve sence 2 seneye uygulama desteği mi kesilecek? xD
Hocam ne alaka? Neyi zorluyorsun? Telefonun yeni iOS'u %90 almayacak. Bu geri sayımın başladığı anlamına gelir. 2 ya da 3 seneye telefonuna tamamen veda etmeye hazırlanabilirsin. Bunun 7'yle aynı kefede olmasıyla olmamasıyla alakası yok.Dostum sen şimdi 7 Plus ile XR'ı aynı kefeye mi koyuyorsun? Yani 7 Plus'ı gösterip XR vs de mi böyle olacak diyorsun?
Ayrıca 7 ile aynı kefede olsa zaten bugün kesilirdi. Elindeki telefonun çok güçlü olduğunu mu zannediyorsun ki bu aralar üreticiler yazılıma, yapay zekaya yatırım yapıyorlar, büyük güncellemeler getiriyorlar. 7'den daha vahim de olabilir durum bilemezsin.