Esnafa sordum 25 verdi şaka gibi.Piyasa değeri 36 bin TL. Bence sen 30 bin TL'ye satmalısın. Çünkü telefon çok da kullanmamış kutusu ve garantisi de duruyordur diye düşünüyorum. Sıfırdan tek farkı daha önce senin açıp kullanmış olman. 6 bin kullanım bedeli gibi düşünebilirsin.
25 verdilerse 30 kesin eder.
Piyasa değeri 36 bin TL. Bence sen 30 bin TL'ye satmalısın. Çünkü telefon çok da kullanmamış kutusu ve garantisi de duruyordur diye düşünüyorum. Sıfırdan tek farkı daha önce senin açıp kullanmış olman. 6 bin kullanım bedeli gibi düşünebilirsin.
Çok fazla fiyat öldürüyorlar. Değiş-tokuş kampanyalarında 27 bin teklif veren siteler var. Yıldız ışığı rengi şu an minimum 33 bin, 29-30 bin altına vermek bana mantıklı gelmiyor.Sıfırı 32.000 TL şuan, nasıl piyasa değeri 36K olabiliyor? Sıfırı 32.000 TL olan cihaza esnafın 25K teklif vermesi de gayet normal, adam da üstüne kâr koyup satacak sonuçta.
Çok fazla fiyat öldürüyorlar. Değiş-tokuş kampanyalarında 27 bin teklif veren siteler var. Yıldız ışığı rengi şu an minimum 33 bin, 29-30 bin altına vermek bana mantıklı gelmiyor.