iPhone 13 ne kadar eder?

RawShed

Başarılı
Amazon Türkiye’den 2 ay önce almıştım. Satıp 15’e geçmek istiyorum. 2 aylık iPhone 13 128 GB versiyonunu satsam ne kadar eder? Pili %100, tek bir gün bile oyun oynanmamış, kırık-çizik vs. hiçbiri yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Piyasa değeri 36 bin TL. Bence sen 30 bin TL'ye satmalısın. Çünkü telefon çok da kullanmamış kutusu ve garantisi de duruyordur diye düşünüyorum. Sıfırdan tek farkı daha önce senin açıp kullanmış olman. 6 bin kullanım bedeli gibi düşünebilirsin.

Esnafa sordum 25 verdi şaka gibi.

Sıfırı 32.000 TL şuan, nasıl piyasa değeri 36K olabiliyor? Sıfırı 32.000 TL olan cihaza esnafın 25K teklif vermesi de gayet normal, adam da üstüne kâr koyup satacak sonuçta.

Sıfırı 32.000 TL şuan, nasıl piyasa değeri 36K olabiliyor? Sıfırı 32.000 TL olan cihaza esnafın 25K teklif vermesi de gayet normal, adam da üstüne kâr koyup satacak sonuçta.
Çok fazla fiyat öldürüyorlar. Değiş-tokuş kampanyalarında 27 bin teklif veren siteler var. Yıldız ışığı rengi şu an minimum 33 bin, 29-30 bin altına vermek bana mantıklı gelmiyor.

Satmayın bence hocam pro modele geçmeyecekseniz zarar edersiniz.

Çok fazla fiyat öldürüyorlar. Değiş-tokuş kampanyalarında 27 bin teklif veren siteler var. Yıldız ışığı rengi şu an minimum 33 bin, 29-30 bin altına vermek bana mantıklı gelmiyor.

Esnafın amacı ne dostum? Uğraşmadan gidip elindeki malı hızlıca paraya döndürmek değil mi? Fiyat seni tatmin etmediyse gidip 2.el platformlarında kendin satmayı deneyebilirsin ama esnafın fiyatı da sonuç olarak esnaf fiyatı adı üstünde.

Sıfırı 33 bin, 36 bin sıfır fiyatı olmadığı gibi 2.el piyasası da o rakamlarda değil. 25 bin - 27 bin arası ideal satış rakamıdır.
Esnafın 25 vermesi şaşırtıcı yüksek bir teklif açıkçası fakat sizin senaryonuzda tamamen zarar yazar.
Kullanmaya devam etmek veya takas teklif kampanyalarıyla değerlendirmek daha iyi seçenek.

Hızlı satmak istiyorsan esnafa 25'e satabilirsin, ben 30'a satmak istiyorum dersen ikinci el sitelerine koy ancak pek hızlı satamazsın diye düşünüyorum. Artık modası geçmiş bir telefon, aynı fiyatlara yurt dışı iPhone 15 Pro gibi seçenekler var iken insanların gidip de ikinci el iPhone 13 alacaklarını pek sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…