Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2025
- Makaleler
- 17
Bence Deji batarya tercih edebilirsiniz.
FahoRet
Uzman
Olmaz elinde kalır.Teşekkür ederim son olarak hayatımda hiç telefon bataryası değiştirmedim ev şartlarında değiştirmek mümkün olur mu?
- Makaleler
- 43
Kesinlikle orijinal. Yan sanayi pil alsan bile inan bana en fazla bir sene içerisinde şu anda kullandığın orijinal pilden beter hale gelir. İlk birkaç ay her ne kadar iyi gibi gözükseler de kapasitelerini çok çabuk kaybediyorlar. Üstelik güvenilir de değiller. 2-3 bin TL fazla para ver, en azından cebinde, elinde her an patlayabilecek bi' canlı bomba taşımazsın.
Selam, pil sağlığım uzun süredir servis. Bataryamı değiştirmeye karar verdim, 2-3 bin daha fazla verip orijinal taktırmak mı mantıklı yoksa Deji batarya yeterli olacak mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum.
Orijinal Apple pili 500 döngü ömre sahipken Deji piller 800 döngü ömür sunar ve daha yüksek kapasitelidir.
Yani hem daha yüksek mAh değeri hem de daha yüksek döngü ömrü sebebiyle Deji pil derim. Apple'ın orijinal pili sanılanın aksine kısa ömürlüdür. En ufak sıcaklık değişimi, yanlış şarj ve deşarjdan en çok etkilenen ve en kısa döngü sayısına sahip pil Apple'ın pilleridir.
1 senede ölen (%79 sağlık) Apple pilden sonra Woyax pil tercih ettim, 3 senedir kullanıyorum ve pil sağlığı şu an %81.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-