iPhone 13 Pro nereden alınır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mehmetis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 89
  • Etiketler Etiketler
    nereden pro

Mehmetis

Çalışkan
Yenilenmiş alınmaz deniyor, bence de alınmaz da sıfır olarak soruyorum veya 2. el.

Telefondan muazzam derecede iyi anlamıyorum, bilgili arkadaşlar yardım edebilirse ona göre karar vereceğim. Android'den geçeceğim, o yüzden Android önerisi olmasın lütfen. 14 veya 15 Pro da olabilir ama 13 Pro aklımda. Bir de zamanla yavaşlatma/eskitme olayı uygulanıyor mu, gerçek mi?

15 Pro alabilecekseniz 13 Pro almayın, bence 14 ve öncesi artık alınmaz.

MediaMarkt'a baktım 15 Pro var da, o da yenilenmiş. Link atar mısınız?
Sıfır bulmanız zor olur, bulsanız bile fiyatları uçuk olacak. O yüzden 2. el temiz cihazlara yönelin. Mümkünse 15 Pro için %80-85 pil sağlığı altındaki cihazlara bakmayın.

Yukarıda denildiği gibi 15 Pro tercih edilebilir ama daha alt modeller tercih edilmez. Sıfır olarak bulamazsınız, bulursanız da toplama oğlu toplama cihaz alır uğraşırsınız. Çevrenizdeki güvenilir telefonculara bakın. Pil sağlığına dikkat edin. İçinize sinen bir cihaz bulamazsanız Android tarafına yönelmenizi tavsiye ederim.

Sıfır bulmanız zor olur, bulsanız bile fiyatları uçuk olacak. O yüzden 2. el temiz cihazlara yönelin. Mümkünse 15 Pro için %80-85 pil sağlığı altındaki cihazlara bakmayın.

Kusura bakmayın, ben piyasasını da bilmiyorum bir de IPhone'dan anlamadığım için nasıl anlayacağım ki belki yenilenmiş satacak bana veya yurt dışı dolandırırlar gibi beni o konuda.

15 Pro içime siniyor ama işte bulabilir miyim ondan emin değilim.

Kusura bakmayın, ben piyasasını da bilmiyorum bir de IPhone'dan anlamadığım için nasıl anlayacağım ki belki yenilenmiş satacak bana veya yurt dışı dolandırırlar gibi beni o konuda.
Valla hocam, 2. el iPhone işi tehlikeli. Çok temiz satıcı da var, dolandırıcı çakallar da var. Kendiniz anlamıyorsanız veya anlayan bir tanıdığınız yoksa ya güvenilir telefonculardan alın ya da bütçenizin yeteceği sıfır bir telefona yönelin. İlla iPhone alacaksanız 16e’ye- 17e’ye bakılabilir ama bence o bütçede iPhone pek mantıklı olmaz sıfır için.

Telefoncu piyasasında çok fazla dolandırıcılık dönüyor. Özellikle Apple tarafında o yüzden anlayan birisi ile gitmeniz sizin faydanıza olacaktır. Basit testler ile cihazın nasıl olup olmadığını anlayabilirsiniz. Hangi şehirde yaşıyorsunuz?

İstanbul hocam, güvenilir neresi var yardımcı olabilecek bu konuda? 2. El satan vs.

Güvenilir 2. el alınacak bir yer var mı peki? Ya da yenilenmiş hiç mi alınmaz, atıyorum orijinal bir parçayla değiştiyse güvenilir bir yer ise. Bazı yerler var, mesela marka oluyor, 2. el satıyor, yeniliyor veya direkt 2. el satıyor. Buradaki alışveriş merkezinin içinde görmüştüm birkaç yıl önce.

İstanbul'da olmadığım için bilgim yok maalesef. Yenilenmiş almak tamamen şans işi yani alıp elinizde de kalabilir alıp kullanabilirsiniz de. Neden illa ki iPhone istiyorsunuz? Bütçe nedir? Ona göre cihaz önerisi yapabilirim. İllaki yenilenmiş cihaz alacaksanız Yenilio iyi olabileceğini düşünüyorum çünkü arkasında Gürgençler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…