Hocam yetkili Servis'ler haricinde, diğerlerinin hiçbiri orijinal değil diye hatırlıyorum batarya konusunda. Orijinal pil takan, FPPRO var sanırım. Bütçe konusu sizi üzmezse, orijinal tercih edin. Su geçirmez bir telefon, iyi yerde yapılmazsa baş ağrıtır. @Elma ısıran hocam doğru mu hatırlıyorum?

Son düzenleme:
Hocam yetkili Servis'ler haricinde, diğerlerinin hiçbiri orijinal değil diye hatırlıyorum batarya konusunda. Orijinal pil takan, FPPRO var sanırım. Bütçe konusu sizi üzmezse, orijinal tercih edin. Su geçirmez bir telefon, iyi yerde yapılmazsa baş ağrıtır. @Elma ısıran hocam doğru mu hatırlıyorum?
Merhaba, evet çok doğru söylüyorsun. Bu güzel cihazlarınıza başka marka pil takarak yazık etmeyin… Dediğin FPPRO’yu bilmiyorum. Orijinal pili Apple’ın kendisinin takması doğru olacaktır.

13 Pro fıstık gibi cihaz. Başka marka pil ile cihaz performansı da pil performansı da düşecektir. Pil ciddi bir konu. Orijinalden şaşmayın derim. Fiyatı da o kadar pahalı değil bence en az 3 yıl götüreceğinden emin olduğumuz bir pil olduğu için. Buyurun Apple’ın kendi sitesinde 13 Pro cihazı için verilen pil değişim ücreti. Üstelik bu pil Apple servisi tarafından takılıyor:

IMG_0003.webp

Sadece 3.829 TL. Orijinal pile verilir.

Merhaba, evet çok doğru söylüyorsun. Bu güzel cihazlarınıza başka marka pil takarak yazık etmeyin… dediğin FPPRO'yu bilmiyorum. Orijinal pili Apple'ın kendisinin takması doğru olacaktır.

13 Pro fıstık gibi cihaz. Başka marka pil ile cihaz performansı da pil performansı da düşecektir. Pil ciddi bir konu. Orijinalden şaşmayın derim. Fiyatı da o kadar pahalı değil bence en az 3 yıl götüreceğinden emin olduğumuz bir pil olduğu için. Buyurun Apple'ın kendi sitesinde 13 Pro cihazı için verilen pil değişim ücreti. Üstelik bu pil Apple servisi tarafından takılıyor:

Eki Görüntüle 164905

Sadece 3.829 TL. Orijinal pile verilir.

Böyle bir cihaz için, bu fiyat gayet iyi. :güç: