Gereksiz olan yöneticilerimiz, telefon 600 dolar. Üzerindeki vergiler ortada. 30K'ya nasıl çıkacak. Bu ortamda 40-42K normal.

Diğer firmaların yaptığı gibi yerel fiyatlandırılmaya gidilecekti. Samsung, Xiaomi vs. yapıyorsa Apple da yapar.

@temmuzhd, işte. 16E'yi teknoloji kanalları 120Hz'den, tek kameradan, kablosuz şarjdan yerdiler ama herkesin ihtiyaçları farklı. 16e fiyatı daha uygun olsaydı ekonomik ve alınabilir bir telefon olurdu. Hatta bende alırdım çünkü hem elim küçük hem de telefonda tek yaptığım kaydırmak. S25'in işlemcisine güvenerekten alıp deneyeceğim.

S25'in işlemcisi Samsung üretimi değil. Sorun çıkarmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer firmaların yaptığı gibi yerel fiyatlandırılmaya gidilecekti. Samsung Xiaomi vs yapıyorsa Apple da yapar.
Artık bundan sonra yapar inşallah, arkamızdan sandalye tuttular sonuçta. :)

Diğer firmaların yaptığı gibi yerel fiyatlandırılmaya gidilecekti. Samsung, Xiaomi vs. yapıyorsa Apple da yapar.

S25'in işlemcisi Samsung üretimi değil. Sorun çıkarmaz.
Sorun yazılım işlemci değil sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
İstediklerini yapsınlar Apple'ın yerel fiyatlandırmaya gideceğini düşünmüyorum.

One UI kötü değil ki? Android'in en iyi yazılımlarından biri belki. İşlemci sorunlu olunca yazılımda sorunlu gelir sana.
İşlemciyi kontrol edemeyen yazılım mı olur. Bir telefonun 120 HZ ekranı %20 şarj yer mi günde. Görsel olarak bakınca güzel gelmesi sorunsuz olduğu anlamına gelmiyor maalesef.

İşlemciyi kontrol edemeyen yazılım mı olur? Bir telefonun 120 Hz ekranı %20 şarj yer mi günde. Görsel olarak bakınca güzel gelmesi sorunsuz olduğu anlamına gelmiyor maalesef.

120 Hz fazla şarj yer zaten. Bu bütün cihazlar için geçerli. Görsel olarak güzel olduğunu söylemiyorum, aksine görsel olarak iyi değil. Yazılımı pratik alışılabilinir ve akıcı. Tabii herkes aynı deneyimi almıyor.