iPhone 13 vs S23

?

• iPhone 13

• S23

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Cevaplarınızı yarın beraber okuyacağız. Teşekkürler.

IOS'dan iyisi yok, IPhone'dan sasilmamali. S23Ultra vs iPhone 13 deseniz bile cevap iPhone çünkü adı var, Apple ürünü olması yeter. iOS.

Fanboy'luk yapmayın hocam isterseniz.

Bir cihazın adı var diye alınmaz.

Ben de iPhone telefon kullanıyorum ama memnun değilim.

Kamerada iPhone 13'ten üstün mü? Fena güldürücü bir yorum olmuş.

iPhone 13 çok daha kötü. Kanıtlardım normalde ama buna değecek adam değilsin.

IOS'dan iyisi yok, IPhone'dan sasilmamali. S23Ultra vs iPhone 13 deseniz bile cevap iPhone çünkü adı var, Apple ürünü olması yeter. iOS.

iPhone renkleri daha gerçekçi. Bariz iPhone önde.

@4433 arkadaş troll. Çok takmayın. Konularına bakarsanız troll mesajları olduğunu görebilirsiniz. S23 çok daha iyi. Kullanıyorum. iPhone 13'ü de ablam kullanıyor. Soracağınız bir soru varsa cevaplayabilirim.

S22 ekranı dışında sosyal medya akiciligi zayif.

Apple göre kamerası drop yiyor. Apple gibi akmıyor. Evet akici fakat apple kullandigim icin farki anlayabiliyorum. Hizlo telefon fakat apple kadar akici degil.

Apple gibi akmıyor evet. Çok daha iyi akıyor. 120Hz ekran kullansanız anlardınız. Ayrıca, Samsung'un artık sosyal medya uygulamaları ile anlaşmaları var. Akıcılığı tam ve paylaşılan fotoğraflar tam kalitede. Bilip bilmeden eski bilgilerinizle yorum yapmayın.

Her konuda S23 daha iyi 120 Hz ekranı var 8 gen 2 A15'ten çok daha iyi bir işlemci kamera konusunda S23 zaten çok daha iyi hem de iPhone 13'ten daha yeni bir telefon desteği kolay kolay kesilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…